Merhaba;
Sadece eğitim sunumunu mu?
Akşam yada yarın müsait bir zamanda paylaşayım,yada size özel göndereyim..
Merhaba;
gönderebilirseniz sevinirim. teşekkürlerArkadaşlar örnek döküman isteyen varsa bana özelden yazın, göndereyim..
Burada paylaşmıştım ancak sonradan sildirme gereği duydum bazı nedenlerden dolayı..
Mrb hüseyin Bey banada gönderebilirmisiniz eğitim sunumunuArkadaşlar örnek döküman isteyen varsa bana özelden yazın, göndereyim..
Burada paylaşmıştım ancak sonradan sildirme gereği duydum bazı nedenlerden dolayı..
Merhaba;
eğitim verilirken işçilerin ve sizin görüneceğiniz şekilde fotoğraf çekin. ders saati ve konuları dersi kimin verdiği ünvanı bulunan sertifika gibi katılım belgesi her çalışan için yaptırın çalışanların özlük dosyalarına koyun 5-10-15 ya da 20 soruluk bir sınav yapın (basit olsun)eğitim sonunda bunları da saklayın yeterlidirArkadaşlar merhaba. meslekte yeniyim dün ilk eğitimimi verdim. katılan arkadaşların imzalarını aldım. bundan başka ne tür dökümanlar hazırlayabilirim. temel iş sağlığı ve güvenliği eğitiminn ilki olan genel bilgileri aktardım. eğitim sonunda hazırlamam gereken örnek bir form yada döküman paylaşırsanız sevinirm teşekkürler....
Arkadaşlar merhaba. meslekte yeniyim dün ilk eğitimimi verdim. katılan arkadaşların imzalarını aldım. bundan başka ne tür dökümanlar hazırlayabilirim. temel iş sağlığı ve güvenliği eğitiminn ilki olan genel bilgileri aktardım. eğitim sonunda hazırlamam gereken örnek bir form yada döküman paylaşırsanız sevinirm teşekkürler....
eğitim verilirken işçilerin ve sizin görüneceğiniz şekilde fotoğraf çekin. ders saati ve konuları dersi kimin verdiği ünvanı bulunan sertifika gibi katılım belgesi her çalışan için yaptırın çalışanların özlük dosyalarına koyun 5-10-15 ya da 20 soruluk bir sınav yapın (basit olsun)eğitim sonunda bunları da saklayın yeterlidir
Sunumlarınızda fotograflı örneklere ve ara ara video izletmeye çalışın bence daha verimli olur.saygılarArkadaşlar, işbaşı İSG eğitimleri için kullandığınız özel bir sunum ya da benzeri bir doküman var mı? Ben 3 saatlik İSG Eğitim sunumumu hızlandırılmış şekilde anlatıyorum yeni başlayanlara fakat pek verimli olmuyor. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.