slm şu mühendislik ve müşavirlik firmasında (az tehlikeli sınıfa girmekte) tam süreli mühendis olarak çalışmaktayım. c sınıfı belgemi aldım ve çalıştığım firmada 100 kişi çalışmakta ve bunların bir kısmı tünelde bir kısmı karayolunda(arazide) bir kısmıda yine arazi ölçüm ekibinde.tabi 10 kişide proje grubu yani merkez office de.
şu an patronum tarfından gel sen bizim isg uzmanımız ol maaşına zam yapayım teklifini aldım (o teklifi ne ben söyleyim ne siz sorun her neyse aslında kafamda karışık, şartlar makul olsaydı ve bu görevi yapsaydım az tehlikeli sınıfta bir iş olarak görülsede tehlike sınıflarında amma personelin çalıştığı iş yerleri çok tehlikeli sınıfta yer almakta.
bu konu ile ilgili yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım.
şimdiden teşekkürler.
şu an patronum tarfından gel sen bizim isg uzmanımız ol maaşına zam yapayım teklifini aldım (o teklifi ne ben söyleyim ne siz sorun her neyse aslında kafamda karışık, şartlar makul olsaydı ve bu görevi yapsaydım az tehlikeli sınıfta bir iş olarak görülsede tehlike sınıflarında amma personelin çalıştığı iş yerleri çok tehlikeli sınıfta yer almakta.
bu konu ile ilgili yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım.
şimdiden teşekkürler.