- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim. Bu fiyatların altında çalışmayacağım.Arkadaşlar geçenlerde bir işyeri hekimi ihtiyacı oldu ve Tabipler Odasına gittim. Adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Bir fiyat tablosu belirlemişler ne yaparsan yap 1 kuruş inmiyorlar. Tam gün için 8500 TL + tüm vergiler demişler. Diğer gün ve saatleri de ona bağlı fiyatlandırmışlar. Ama sonuç olarak değerleri de böylece artıyor. Ha bağımsız iş yaptığını söyleyen odadan bağımsız fiyat veren hekimlerde var ama tabii onlarda odaya yakın fiyat veriyor. Sonuç olarak eğer herkes aynı dili konuşursa bizimde değerimiz yükselir. Şu an yeni kanun ile piyasa açıldı, herkes C sınıfı uzman ihtiyacına başladı ama ortada çok komik rakamlar dönüyor. Arkadaşlar yapmayın lütfen. Bizde tabipler odası gibi bir fiyat verelim. Bende bundan hareketle kendimce bir fiyat listesi yaptım ve benle çalışmak isteyenlere bu listeyi gönderiyorum. Sizlerden ricam sizde bu listeyi herkes ile paylaşın ve kendimizi ucuza satıp, değersiz göstermeyelim. Eğer hepimiz aynı dili ve rakamı konuşursak değerli oluruz. Saygılarımla. Volkan Pirik Makina Mühendisi - C Sınıfı ISG Uzmanı.