Sen baya yenisin anlaşılan hitabet şeklinden işin ciddiyetinin farkında olmadığını düşünüyorum. ''sahada gezip 2 3 şeyi bahane edip bu böyle olmaz böyle olur diyorum foto çekiyorum ve günlük raporumu hazırlıyorum'' demen bu işi ciddiye almadığını düşündürdü bana birilerine bişeyleri bahane etmek için yazılmaz uygunsuzluk raporları tehlike ve yasaya aykırı bir durum varsa yazılır. Belirtmek isterim ki hekimler konusunda söylediklerine katılıyorum. Fakat ''Bir OSGB de çalışıyorum sorumluluğumun fazla olduğunu düşünmüyorum'' demen çok vahim. OSGB lerde çalışan uzmanlar sorumluluklarının farkında olduklarına inanmıyorum. Şahsen 9 ay OSGB de çalışmış şu an bireysel çalışan bir uzman olarak söylüyorum bunu. Umarım ciddi sorunlar yaşamazsınız. Kazasız günler.yaaa arkadaşlar hayal dünyasında yaşamayın burası Türkiye Burası OSGB kaynıyor OSGB ler varken kimse bireysel bir uzmanla çalışmayı kolay kolay istemez. Burası ABD değil... Hekimlik evet doktorluk yıllardır para eden ve değer kaybetmeyen tek meslek. Biz doktor değiliz. Biz hekim değiliz. Biz kendimizi onlarla kıyaslamaya çalışmayalım. Yani yersiz yere sıkıntıya sokmayın kendinisi 1700 tl ye ufak bir şantiyede 4 katlı bir binanın ince işi yapılıyor ve sonuç olarak gerçek şu. Orda sadece işçilerin evraklarını kontrol ediyorum 1 hafta oldu iş başlayalı Sigortası olsun İsg talimatı olsun KKD si olsun kimlik fotokopisi olsun sağlık raporu olsun vs vs. sahada gezip 2 3 şeyi bahane edip bu böyle olmaz böyle olur diyorum foto çekiyorum ve günlük raporumu hazırlıyorum puantaj listesinden kimler girdi çıktı yaptı vs vs yani Bir OSGB de çalışıyorum sorumluluğumun fazla olduğunu düşünmüyorum ama para bu iş için fena değil. Ama büyük bir şantiye olur sorumluluğu riski sayısı fazla olur o zaman bu paraya olmaz çalıştığım yerde maximum 55 kişi var.