- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
atamalar geriye doğru düşerse sistemde çalışmadı gözükür bu esnada sorumluluk kimindir.
Bakanlıkla görüştüm bir kaç güne erteleme çıkmazsa düşürülecekmiş sonrasını onlarda bilmiyor bizde bilmiyoruz diyorlar şaka gibi
1 ay süre olduğu nerede yazıyor acaba?Arkadaşlar hemen moral bozmayın. Bir işletmenin yeni bir uzman ataması için eski sözleşme bittiğinden itibaren 1 ay süresi var.
Çalıştığınız işyeri durum farkında değil ise temmuz sonuna kadar bekleyin. Temmuz sonunda duruma göre yönetime konuyu iletin. Ben ertleneceğine kesin gözüyle bakıyorum. Temmuz sonuna kadar ertlenmez ise o zmana düşünürsünüz. Bu süreçte de yeni iş bakın.
1 ay süre olduğu nerede yazıyor acaba?
kim diyor nadide hnm bunu bakanlık mı_Şimdi de bir yer bir ay düşmeyecek yeni yer tanımlanamayacak ama b sınıfı çok tehlikeliye tanımlanacak diyorlar
Yanlış anlaşılmasın eskiden devlet ciddiyeti diye bişey vardı .Önceden alınmıs kararların arkasında durulurdu sende mecbur ona göre pozisyonunu çok önceden alırdın.İSG katip'te devam ediyor ifadesi henüz var. geçen sene gibi geriye dönük düşürürlerse, yazıklar olsun İSGGM'ye.
komisyon üyelerinin bu hafta seçim süreci varmış. 14 Temmuza kadar anayasa kanuna göre sağlık komisyon üyeleri seçilmeden herhangi bir konu görüşelemezmiş!... Bu seçimde tam bizim tarihe denk geldi. Devlet kurumları işini ne zaman zamanında yapacak?
Var.Saygıdeğer Bayram bey.HAP Planına İş Güvenliği Uzmanı ve Kalite Direktöründen başka bakan özel hastane var mı?
Uzasın arkadaşlar şimdiden çalışmalara başlayalım.
Mayıs ayında yapılacak olan A sınıfı sınavını pandemiden dolayı kasım ayına ertelediler. En azından bu maduriyeti önlemek adına bir süre daha ertelemeliler.
Geen dönem de aynısı oldu 52 gün sonra uzattılar 30. Gün mevcut atamalar da düşmüştü..an itibar ile B sınıfı uzman olarak Çok tehlikeli firmalara atama yapamıyorum
C sınavını da b sınavını da ilk girişte kazandım çünkü 3 ay çalıştım emek verdim mayısta da a sınavına girecektim ertelendi.. Bu maduriyetten bahsediyoruz.. Siz hak aramaya edebiyat diyorsan size anlatılabilecek bir durum yok..Halen birileri çıkmış mağdur edebiyatı yapıyor,Sanki A sınavına girse başarılı olabilecek,Geçin bu işleri bu hikayeleri çok dinledik.1 sene erteleme ne olacak? 1 sene sonraki uzmandırlar mağdursuz erteleme istiyoruz.
***kesildi***
Eğer sen sınava girip kazandıysan A uzmanlığını herkeste sınava girip çalışıp kazanabilir bu büyüklük taslama nedir onu anlamadım.. Amaa sigorta piriminden A uzmanı olduysan da SINAV hakkında yorum yapmak hele hele de geçemeyeceklerini düşünerek alaycı yorum sana düşmez.Halen birileri çıkmış mağdur edebiyatı yapıyor,Sanki A sınavına girse başarılı olabilecek,Geçin bu işleri bu hikayeleri çok dinledik.1 sene erteleme ne olacak? 1 sene sonraki uzmandırlar mağdursuz erteleme istiyoruz.
***kesildi***
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.