teşekkürler ben az önce isggm den mevzuat kısmındaki bir kişiyle görüştüm bugunku kazadan sonra ertelenme zor dedi .. ama açık kapıda bıraktı ..ve şunu diyor zaten 2 defa yasa ertelendi her halükarda bir mağduriyet olacak diyorO mesajların tamamı silinerek üyeye uyarı verilmiştir.
O mesaja verilen yanıtlarda silinmiştir, hatta kendi mesajlarımı da sildim.
Bilgilendirme yapmak istedim. Bu tartışma ile konuyu meşgul etmeyelim.
teşekkürler ben az önce isggm den mevzuat kısmındaki bir kişiyle görüştüm bugunku kazadan sonra ertelenme zor dedi .. ama açık kapıda bıraktı ..ve şunu diyor zaten 2 defa yasa ertelendi her halükarda bir mağduriyet olacak diyor
Taktir ettim o hastane yönetimini ve çalışanlarını sayın ÖZER.Var.Saygıdeğer Bayram bey.
teşekkürler ben az önce isggm den mevzuat kısmındaki bir kişiyle görüştüm bugunku kazadan sonra ertelenme zor dedi .. ama açık kapıda bıraktı ..ve şunu diyor zaten 2 defa yasa ertelendi her halükarda bir mağduriyet olacak diyor
Bakanlık uygulaması sona ermiş yönetmelik hükümlerine göre üst sınıfa atanmış olan arkadaşların görevlerini devam ettiremezler.Aksi halde yasaya aykırı işlem yapmış durumuna düşer.Yine aynı konuda, İSG uzman çalışması için de yetkisi dışında sorumluluk almış olmasından dolayı (herhangi bir olay vukuu bulduğunda) yasal yaptırımla karşılaşır.Bende bugün İSGGM ile görüştüm, mevcut sözleşmelerin şimdilik düşmeyeceğini, fakat yeni atamalarda üst sınıf ataması yapılmadığını söylediler. "Erteleme olsa bile hemen olmaz geçen sene 1,5 ay sonra oldu, keşke hemen sonuçlansa da bizde rahatlasak telefonlarımız kilitlendi. Süreli sözleşmeler süresi bitince düşecek fakat süresiz olanlar devam edecek " dedi.
İşletmenin yeni uzman ataması için bir ay süresi var yani ağustos 1 e kadar bi sorun yaşamaz, uzman içinde sadece ceza puanı alır..çok büyük bir yaptırımı yok..Yalnız OSGB de görevli uzmanlar için OSGB de ceza puanı alıyor farklı yerlerde çalışan uzmanlardan dolayı fazla sayıda ceza yerse ki zor ihtimal belki OSGB nin canı yanar..Doğrusu ben olsam sözleşmemi kendim düşürmezdim..(B sınıfı uzmanım ve tehlikeli sınıf işyerine bakıyorum..Geçen uzatma döneminde C sınıfı olduğum için biraz araştırmıştım..Polemik amaçlı yazmadım şu anda madur duruma düşecek arkadaşlar soğukkanlı olup sözleşmeleriyle oynamadan siyasi kanalları zorlamalarını tavsiye ederim)Bakanlık uygulaması sona ermiş yönetmelik hükümlerine göre üst sınıfa atanmış olan arkadaşların görevlerini devam ettiremezler.Aksi halde yasaya aykırı işlem yapmış durumuna düşer.Yine aynı konuda, İSG uzman çalışması için de yetkisi dışında sorumluluk almış olmasından dolayı (herhangi bir olay vukuu bulduğunda) yasal yaptırımla karşılaşır.
O mesajların tamamı silinerek üyeye uyarı verilmiştir.
O mesaja verilen yanıtlarda silinmiştir, hatta kendi mesajlarımı da sildim.
Bilgilendirme yapmak istedim. Bu tartışma ile konuyu meşgul etmeyelim.
acaba numarayı bize de paylaşsanız ben de görüşsem,Bende bugün İSGGM ile görüştüm, mevcut sözleşmelerin şimdilik düşmeyeceğini, fakat yeni atamalarda üst sınıf ataması yapılmadığını söylediler. "Erteleme olsa bile hemen olmaz geçen sene 1,5 ay sonra oldu, keşke hemen sonuçlansa da bizde rahatlasak telefonlarımız kilitlendi. Süreli sözleşmeler süresi bitince düşecek fakat süresiz olanlar devam edecek " dedi.
Temmuz 2024 e erteleme olacak büyük ihtimalle...Birkaç güne mevcut firmalar sistemden düşmez.Sisteme otomatik komut veriliyor.1 temmuz itibariyle üst sınıfa atama yapılamıyor ve mevcut atamalarda ay sonunda düşüyor sistemden.Tabi bir erteleme olmazsaki normalde olmaması lazım kabak tadı verdi artık mesleğin ciddiyeti pek kalmadı ama bu yıl malum bir pandemi süreci oldu,işyerleri maddi olarak çok zor durumda yıl sonuna kadar ertelenebilir.Kalkıpta 2023 e erteledik derlersede bu mesleği yavaş yavaş bırakıp kendi mesleklerinize yönelmelisiniz.
Kaynak nedir?Temmuz 2024 e erteleme olacak büyük ihtimalle...
Birkaç güne mevcut firmalar sistemden düşmez.Sisteme otomatik komut veriliyor.1 temmuz itibariyle üst sınıfa atama yapılamıyor ve mevcut atamalarda ay sonunda düşüyor sistemden.Tabi bir erteleme olmazsaki normalde olmaması lazım kabak tadı verdi artık mesleğin ciddiyeti pek kalmadı ama bu yıl malum bir pandemi süreci oldu,işyerleri maddi olarak çok zor durumda yıl sonuna kadar ertelenebilir.Kalkıpta 2023 e erteledik derlersede bu mesleği yavaş yavaş bırakıp kendi mesleklerinize yönelmelisiniz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.