- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
bu lastik uzata uzata kopacak , kimseye yar olmayacak..
doğru söylüyorsunuz da bizim ülkemizde bu işe önem veren bir kurum yok kimse ilgilenmiyorOsgb den hizmet almak firmaların işine geliyor. İstedikleri zaman uzmanı, hekimi veya dsp yi tazminatsız gönderebiliyorlar. Niye kendi bünyesine alsın ki? Bakanlık buna çözüm bulmalı. Tam zamanlı uzman-hekim çalıştırma zorunluluğu olan işyerleri dışarıdan hizmet almamalı, kendi bünyesine almalı. ISO 18.001 belgesi olan firmalarda bile üst yönetimin isg konusundaki destek ve kararlılığı sözde kalıyor. Osgb ler de rekabet için hem çok ucuza uzman bulup çalıştırma, hemde firmaların 1 dediğini 2 etmeyerek müşteri kaybetmeme durumunda. Birde uzmana hekime borç takıp, tabela değiştiren osgb lere ve onlarla ilişiği olan kişilere tekrar sektörde çalışma imkanı verilmemeli, hatta yasağı gelmeli.
Umarım dediğiniz şekilde en geç yarına netleşir her şey ama bakanlığın bundan önceki işlerini düşününce hiç ihtimal vermiyorum bu kadar düşünceli davranacaklarınaAradan 1 ay geçince kanunu erteledik diyecekler tabi bu sırada herkesin düzeni değişecek. Bu kısır döngünün sonu yok. Umarım 1 Temmuzda gerçekten sistemden sözleşmeler düşer yoksa geriye dönük 1 aylık süreyi sileceklerdir geçen sene olduğu gibi
Dimi nasıl olsa vaktimiz çok gündem yoğun belki sonra hatırlanırızUmarım dediğiniz şekilde en geç yarına netleşir her şey ama bakanlığın bundan önceki işlerini düşününce hiç ihtimal vermiyorum bu kadar düşünceli davranacaklarına
Önce muallakta bekleriz, sonra atamalarımız düşürülür "sen burada çalışamazsın" derler, iş değişikliği yapmak zorunda kalırız. Sonra da "gel hadi uzatalım senin süreyi de devam et" derler Aksi olursa şaşırırımDimi nasıl olsa vaktimiz çok gündem yoğun belki sonra hatırlanırız
Tam da böyle evet nereye kaşe imza yapıyoruzÖnce muallakta bekleriz, sonra atamalarımız düşürülür "sen burada çalışamazsın" derler, iş değişikliği yapmak zorunda kalırız. Sonra da "gel hadi uzatalım senin süreyi de devam et" derler Aksi olursa şaşırırım
Bu yayınlandıysa uzatma olmayacağını anlıyorum.İsg katipte işveren vekili nasıl atanır o yayınlandı.inşallah süre uzatımınıda yayınlarlar
Benim bulunduğum yerde fazla para kazanacağını düşünen A uzmanların maaşı sabit kalır B lerin maaşı C ye düşer ve C lerin büyük kısmı işten çıkar.. Kim kazandı şimdi?Sanki bu sefer uzatma olmayacak işveren vekili yayınlamaları vs. bunu işaret ediyor
HAP Planına İş Güvenliği Uzmanı ve Kalite Direktöründen başka bakan özel hastane var mı?HAP planları en az 20 kişi ile yapılan bir plan,problem olacağını düşünme.İyi günler.
Vasıfla ne ilgisi var arkadaş ya, olur olmadık yerlere bağlıyorsunuz sürekli.Ben B sınıfı uzmanlıkta yaparım, C sınıfı uzmanlıkta şuanki kazandığımdan farklı kazanmam. Bilgim sayesinde, size de tavsiye ederim. Buradaki insanların çoğu 4-5 yıl emek verdiği işi kaybetmek istemiyor sadece. Benim işverenim muhtemelen A sınıfı uzmanı alacak uzamazsa bana bağlayacak sınavı kazanana kadar. sorun burada sizin bir yere sistem oturtamayıp burada emek vermiş insanların pususuna yatmış olmanız. Bulamamanızın nedeni a olmanız değil vasıfsız olmanız olmasın.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.