Bir fabrikada tam zamanlıysanız başka bir şekilde değerlendirilip bu arada tezsiz yapabilirsiniz, aralık için kayıtlar bitmedi sanırım, başka gruplarda pazartesi bir erteleme kararı bekleniyordu ama erteleme olsa sözleşmeler düşermiydi (işletmelerin uzman değişimlerinde 1 aylık süresi var uzman bulması için, anladığım kadar bir aylık süre mevcut sözleşmeler lehine işletildi belki bundan dolayı zorunlu bir düşürme olabilir) o da soru işareti.Ben hala erteleme olacağını düşünüyorum çünkü seçim öncesi aklım almıyor...tabi işimizi kaybettikten sonra erteleme ne işe yarar..Kesin olan şu ki bu işi yapacaksanız B olmalısınız o da kaç yıl devam eder başka tartışma tabi...Anlayacağınız klasik türkiye kimse neyin ne olduğunu gelecekte ne yapacağını bilmiyor. Unutmayın daha bir iki hafta önce 2 yıl önceki köprü cezalarına af geldi...Peki şimdi ne yapacağız? Bundan sonraki süreç bizim için nasıl olacak? Bir alternatif birşey var mı?
Bir fabrikada tam zamanlıysanız başka bir şekilde değerlendirilip bu arada tezsiz yapabilirsiniz, aralık için kayıtlar bitmedi sanırım, başka gruplarda pazartesi bir erteleme kararı bekleniyordu ama erteleme olsa sözleşmeler düşermiydi (işletmelerin uzman değişimlerinde 1 aylık süresi var uzman bulması için, anladığım kadar bir aylık süre mevcut sözleşmeler lehine işletildi belki bundan dolayı zorunlu bir düşürme olabilir) o da soru işareti.Ben hala erteleme olacağını düşünüyorum çünkü seçim öncesi aklım almıyor...tabi işimizi kaybettikten sonra erteleme ne işe yarar..Kesin olan şu ki bu işi yapacaksanız B olmalısınız o da kaç yıl devam eder başka tartışma tabi...Anlayacağınız klasik türkiye kimse neyin ne olduğunu gelecekte ne yapacağını bilmiyor. Unutmayın daha bir iki hafta önce 2 yıl önceki köprü cezalarına af geldi...
B Sınıfını tam zamanlı atayın. Kısmi değil. Bir de böyle deneyin.Merhaba. Benimde sözleşmem bugün düştü ve B sınıfı ile dün anlaşma yapmıştık. B sınıfı altında yardımcı C sınıfı uzmanı olarak atanamıyorum. Nedenini biliyor musunuz? Gün içinde atamam olmazsa 1 gün ile sınava yetişemiyorum.
Ben rumeli üniversitesine kayıt oldum ocak ayında silivride...Şubata kadar kayıt alıyoruz dedi ancak henüz evrakları istemedi sadece ücreti aldı..sanırım kayıt kabul eder.Uzaktan eğitim olduğu için tercih ettim..Yuksek lisans basvurulari devam eden uni lerden haber olan paylasirsa sevinirim, zararin neresinden donsek kar
tam zamanlı atanmasa bir üst sınıf yardmcı c demi olunmuyor. hangi firma iki tane tam zamanlı uzman çalıştırır. yapılan hersey sacmalık.B Sınıfını tam zamanlı atayın. Kısmi değil. Bir de böyle deneyin.
herkeş aynı durumda dünyanın sonu değil.Sözleşmelerimi yapılan yasa açıklamasıyla düşürdüler. Teşekkürler Türkiye... Patoronum aradı ve yapacak bişeyimiz kalmadı dedi. Şuan işsizim (
*KAYNAK BELİRTİLMEDİĞİ İÇİN KESİLDİ*
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.