Ben yaptım bir sıkıntı yok. Üst satırları kontrol edin.isg katip de süre hesabı yaban var mı? Bugun ben yaptım ama bugunu saymadı.rapor çıkarmadı. deneyen var mı?
hangi menüden yaptınız süre hesabını. birde dünü baz alarak bir deneyin.isg katip de süre hesabı yaban var mı? Bugun ben yaptım ama bugunu saymadı.rapor çıkarmadı. deneyen var mı?
Hayır olmuyor. Ya da biz acele ettik olmasını beklemedik bilmiyorum. Ama ben C'leri tek tek düşürüp tekrar B olarak atama yapmıştım hepsine.Belge değişikliğinde sözleşmeler otomatik olarak iptal olmuyor mu...
Ben yaptım bir sıkıntı yok. Üst satırları kontrol edin.
kişi kartından,Süre hesabı yapıldı diyor.. ama en son dünkü sorgulama var... hepsine baktım bugun tarihli yok...belkide ben de bir sorun var...hangi menüden yaptınız süre hesabını. birde dünü baz alarak bir deneyin.
İbrahim Bey,Arkadaslar merhaba. C sinifi uzmanim. 3 yildir uzmanlik yapıyorum. 18 ocak itibariyle isyerimden ayrilmis olacagim bu durum yuzunden. Oncelikle bazi arkadaslar isg katipten sozlesmler düşmediği icin kesin uzatilacak gibi seyler yazmis. C sinifi uzmanlarin tehlikeli siniftaki atamalarini bir tuşla silebilecek bir kombinasyonlari olmadigini düşünüyorum. Bakanlik aciklamasi net. Calisma Bakanlığı'nın mevcut bakanliklarin birlesimi vb diger ugraslari oldugunu dusunursek bu konuda zaten adim atacaklari yok. Milletvekilleri ile bu konu meclise sunulabilmesi adina siyasi parti gozetmeksizin bizim twitter , mail, fax tüm iletisim organlarıyla organize sekilde ses cikarmamiz gerekmekte. Aksi halde diger ihtimaller konusulanlar sadece zman kaybi olacagini dusunuyorum. Bazi arkadaslarin ilk yorumlardaki durumu aciklayan yazilarini örnek olarak alip bakanliga zaten yazdik, cimer e yazdik yazmayan var sa yapsın. Ama dedigim gibi bizim sesimizi bir ya da bir kac millet vekilinin su secim oncesi duyurmasi etkili olacaktır. Sehir sehir kim hangi parti milletvekiline ulasabilirse artik. Baska seyleri tartismadan direk bu konuda herkes elinden geleni yapmalidir. Sorumlulugunu yerine getirmelidir. C sinifi iş guvenligi uzmani olarak calismak istiyorsak elimizden geleni bugün yapmamiz gerekmektedir. Durup bekleyen arkadaslari da yonlendirelim lutfen. Elinde milletvekili adresi, numarasi, maili , faks num. Olan ark burdan paylasirlarsa bizde vaktimizi suan buna ayiralim ki, yarin daha boş vaktimiz olmasın. Emek verdigimiz, hak ettgimiz icin amaca odaklanip artik sesimizi duyurmaya calisalim. Saygılarımla.
kişi kartından,Süre hesabı yapıldı diyor.. ama en son dünkü sorgulama var... hepsine baktım bugun tarihli yok...belkide ben de bir sorun var...
soldaki menüden "kişi kartı"na tıklıyoruz, açılan ekranda üstteki "fiili çalışma süreleri"ni tıklıyoruz sonra süre hesapla diyoruz.kişi kartından,Süre hesabı yapıldı diyor.. ama en son dünkü sorgulama var... hepsine baktım bugun tarihli yok...belkide ben de bir sorun var...
Ne için hesaplıyoruz bunu şuan? Ve hesaplanan süreyi ne olarak yorumlamamız lazım? Hesaplanıyorsa sıkıntı yok mu demek nedir olay yani?soldaki menüden "kişi kartı"na tıklıyoruz, açılan ekranda üstteki "fiili çalışma süreleri"ni tıklıyoruz sonra süre hesapla diyoruz.
biliyorum sürekli yaptığım bir şey, 5/10 günle sınava giremeyince... bugun hesaplamıyordu, düzeldi..soldaki menüden "kişi kartı"na tıklıyoruz, açılan ekranda üstteki "fiili çalışma süreleri"ni tıklıyoruz sonra süre hesapla diyoruz.
sonuçlar açıklanmış, önceki sınavda 34 dü şimdi de şaka gibi
ben fax çektim twitterda yazdım ayrıca bugün konudan mecliste soz eden milletvkiline bakana asagidak adreslerden mail atacağım https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/mv_e_posta_sd.uye_e_postaBakanlığa cumhurbaşkanlığına yada baska kurumlara fax ceken oldu mu arkadaşlar ?
Elif hanım, 3 yıllık fili çalışma sonunda sınava girilebiliyor ya, onu hesaplıyoruz, gün artmaya devam ediyor mu, yoksa , çalışma sayısı görünmüyor mu diye baktık... şu an hala çalışma günü olarak sayıyor... Hesaplanmıyorsa tabii ki sıkıntı...Ne için hesaplıyoruz bunu şuan? Ve hesaplanan süreyi ne olarak yorumlamamız lazım? Hesaplanıyorsa sıkıntı yok mu demek nedir olay yani?
Sadece tehlikeli sınıfamı atamalarınız var eğer tehlikeli sınıf ile beraber az tehlikeli firmayada atamanız var ise süre hesaplaması normalElif hanım, 3 yıllık fili çalışma sonunda sınava girilebiliyor ya, onu hesaplıyoruz, gün artmaya devam ediyor mu, yoksa , çalışma sayısı görünmüyor mu diye baktık... şu an hala çalışma günü olarak sayıyor... Hesaplanmıyorsa tabii ki sıkıntı...
zor olmasını geçtim iş güvenliğiyle alakasız çok soru oluyor malesefGeçmiş olsun. sınavları iyice zorlaştırmışlar galiba... Başarı oranı çok düşükmüş, bir kaç yıldır...
ben fax çektim twitterda yazdım ayrıca bugün konudan mecliste soz eden milletvkiline bakana asagidak adreslerden mail atacağım https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/mv_e_posta_sd.uye_e_posta
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.