Arkadaşlar sanırım sizler tüm B sınıfı uzmanları kısa yoldan (yüksek lisans, prim vb.) uzman olduğunu zannediyorsunuz. Ben 4 sene C sınıfı uzman olarak birçok sektörde çalışıp B uzman oldum. Anlıyorum üzgünsünüz ancak bizlere haksızlık etmeyin. Madem C uzmanlar B'nin, B uzmanlar A'nın yerine sürekli bakacak o zaman sınıf kavramının bir anlamı kalmaz. Ayrıca kanun maddesi yürürlüğe yeni girmedi ki? 2017 yılından beri C sınıfı uzmanların tehlikeli sınıfa bakma durumunun 01.01.2019'da biteceği biliniyordu. Şimdi bizlere saçma sapan ifadeler ile (ellerini ovuşturanlar vs. gibi) ithamlarda bulunmanız hoş değil, ayıptır.
Burada C sınıfı uzmanlar, dertlerini dile getiriyor, işsiz kalacaklarından, bir şeyler yapılması gerektiğinden bahsediyor... belki dertleşiyor, belki bir duyum var mı diye bakıyor... Ha suç yok mu elbette var... ama siz bu yapsaydınız etseydiniz söylemleri kişilerin durumlarına ve şartlarına göre değişir... Kimsenin B sınıflarına bir şey dediği de yoktu... Ama sürekli bir itham, sürekli laf vurma, suçlama var... Düşene de bir ben vurayım, maaşım artsın, iş olanağım artsın onlardan banane var... olamaz mı olabilir. istediğini düşünebilir... Ama gelip burada strese girmiş, üzüntülü, işini gücünü kaybedecek, ailesi nasıl bakacağını düşünen,uykusuz kalmış insanlara da sürekli suçlayıp, laf atamaz... Bizler zaten kendimizi suçlayıp duruyoruz, ama bir çözüm arıyoruz... Bu durum inşallah A sınıfına bakarken, bakamaz olduğunuz da size de size ihtiyacımız yok demezler... Ben şahsım adına A B C fark etmez, kimsenin ekmeğinden olmasını istemem,
Artık her şeyin hayırlısı, çıkarırlarsa da ekmek yiyecek bir yer buluruz, ama inşallah az insanlı işler olur...