Belki güzel bir haber olmayabilir şahsen benim için güzel bir oldu.
Milletvekillerine mail atmanın bir mantığı yok diye düşünüyordum kendi kendime daha demin mail attım geri döndü,bende dedim ki bağlı olduğum bursa ilindeki milletvekillerini arıyım ve tabikide CHP BURSA milletvekili LALE KARABIYIK HANIMI aradım ve özel sekreteri ile görüştüm.
Konu ile ilgili konuştuktan sonra aldığını söyledi ve beni çok mutlu etti bu arada attığınız mailler onlara iletiliyormuş bu konu hakkında bir konuşma yapacaklarını söylediler.
Ben konu ile ilgili ; Ziya Bark 2018 Uludağ üniversitesi iş güvenliği ön lisans mezunuyum çalışma hayatımın 6. ayında işsiz kalmakla karşı karşıyayım..
2018 yılında az tehlikelere isg zorunluluğu 2020 yılına ertelendiğini 2019 yılında C sınıfı iş güvenliği uzmanlarının tehlikeli sınıfa bakmalarının bittiğini söyledim. az tehlikelere zorunluluk olmadığı isg hizmeti almıyorlar bizde tehlikeleri firmalara bakarak meslekte çalışıyoruz. Şuan tehlikeli firmalara hizmet vermemiz kesildiği için arkadaşlarım işsiz kaldıklarını ve bizden bakanımız dahil kimsenin haberinin olmadığını bu konu hakkında sesimiz olmasını dile getirdim.
Çok güzel bir konuşma ile karşılıklı anlaştık. Belki bir çözüme ulaşamazlar belkide bir netice alamıycaz lakin sonunda birinin beni dinlemesi ki ben sitemli bir şekilde konuşuyordum içimi yumuşatması çok güzel bir davranıştır.
Lütfen sizlerde milletvekillerini arayın özel kalemine not aldırın. Belki yaptığımız bir şey değil ama şu örnek ile akıllarda kalalım.
Karınca bir yangın görüyor ve su taşımaya başlıyor bunu gören karıncalar gülüyor alay ediyor lakin karınca şunu diyor en azından gittiğimiz yol belli olsun.
Hepinize iyi günler iyi çalışmalar dilerim.
Birleşirsek Kazanırız, Bölünürsek Kaybederiz