malesef bulamadım ne yapsak ki atsak mı cvbınıBU SORUNUN CEVABINI BULABİLDİNİZ Mİ?
malesef bulamadım ne yapsak ki atsak mı cvbınıBU SORUNUN CEVABINI BULABİLDİNİZ Mİ?
Bence şaka yapıyorsunuz Nurdan hanım,, eminim 90 larda geziyorsunuzdur. Sınavdaki favori birinci adaylarımdan biri sizsiniz70 alan yok gibi sizin denemeden Yücel bey, arkadaşlarla karar verdik bir daha size soru hazırlatmayacağız
Keşke öyle olsaydı Seko bey ,ama problem bu sefer bende.İnternetten indirdiğim dosyalar yüzünden, ilk taratmamda 67 tane virüs buldu, şu anda bile bulmaya devam ediyor.Zaten zor bağlanıyorum, internette de genel bir sıkıntı varsa ,o da tuzu biberi olmuşhayııııır hiç uğraşmayın normal bilgisayarınız yücel bey bi kaç gündür internette genel sıkıntı varmış haberlerde bile çıktı
Zaten dediğiniz gibi sayın Tayfun5 ve 82 sorular aynı cevaplar A ve C olmalı sanırım.Teşekkürler.
casgemden geçebilirsin bizden aslaaaa hahaha haaaarkadaşlar sizin sorular çıkmış sorulara benzemiyor geçen yıllardaki sınav sorularına bakıyorum yüzde 60 lık kısmı mantıkla yapılabilen sorular gibi geldi geri kalan kısım gerçekten bilgi gerektiriyor.. yanlışmıyım bilgilendiriseniz sevinirim..
35.İş güvencesi kapsamında olmayan işveren iş akdini kötüye kullanması halinde işçiye borcu nedir?
a-Bildirim süresinin 2 katı tazminat öder
b- Bildirim süresinin 3 katı tazminat öder
c- Bildirim süresinin 4 katı tazminat öder
d- Bildirim süresikadar tazminat öder
bu sorunun cvb d değilmi yasal dayanağını bulamadım... bildirim süresi kadarını ödemez mi işveren
Zorda olsa bağlanabildim sonunda .Düzeltme: 8.soru b olacak, hortum uzunluğunun etkileyip etlilemediği konusunda bendeki kaynaklarda hiçbir bilgi yok, emniyet kemerleri konusunda da bendeki kaynaklar 1 yıl diyor mevzuatta biilgi yok. Bu arada sayın Murkiv benim yayınladığım cevaplar da sizinkilerle aynı.
Zorda olsa bağlanabildim sonunda .Düzeltme: 8.soru b olacak, hortum uzunluğunun etkileyip etlilemediği konusunda bendeki kaynaklarda hiçbir bilgi yok, emniyet kemerleri konusunda da bendeki kaynaklar 1 yıl diyor mevzuatta biilgi yok. Bu arada sayın Murkiv benim yayınladığım cevaplar da sizinkilerle aynı.
err sen aşmışın olayı abi ne bu şiddet bu celal cevap anahtarını kontrol ettim yucel beyle maşallah maşallah şüpheli sorularda bana mantıklı geldi emeğine sağlıkCVPLAR
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.