- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
UN 1965denetleme yapıyorlarmış gibi akıl ver pampa mı demek lazım acaba
UN 1965denetleme yapıyorlarmış gibi akıl ver pampa mı demek lazım acaba
cengiz bey benim durumumda aynı 2016 da başladım benim de girmem gerekiyor ama e devlette yıllık faaliyet raporu girişi yapamıyorum kaldırıldı mı acabaArkadaşlar genel duyuru yapmak istiyorum ben şu anda aktif olarak 2016 yılında 2 fabrikaya bakıyorum sözleşme tarihim 2016 dün akşam bakanlığı aradım ve 2015 yılına ait yıllık faaliyet raporu yazmamız gerekiyor mu diye sordum (sonuçta 2015 yılında bu firmada değildim dedim) aynen verilen cevabı yazıyorum; evet belki 2015 tarihinde o firmada çalışmıyordun ama sonuç olarak bahsedilen tehlikeli maddeler kullanıldı ve resmi evraklarla şirkete giriş yapıldı, sen şirketinden bu kayıtları iste ve raporunu yaz dedi. Sonuçta 2015 seni her ne kadar bağlamıyorsa bile firmanı bağlıyor, denetlemede sorulur dedi. paylaşmak istedim.
Teşekkürler.
Öncelikle kolay gelsin, bende raporumu bugün yazdım sistem açık, herhangi bir sıkıntı yok. Bence tekrar deneyin.cengiz bey benim durumumda aynı 2016 da başladım benim de girmem gerekiyor ama e devlette yıllık faaliyet raporu girişi yapamıyorum kaldırıldı mı acaba
un 3291 klinik atığı, tanımlanmamış b.b.b.180103- Enfeksiyonu önlemek amacı ile toplanmaları ve bertarafı özel işleme tabi olan atıklar
un numarasını nasıl bulmam gerekiyor arkadaşlar?
cengiz bey raporda ilave güvenlik ve görüşlere neler yazıyoruz.Öncelikle kolay gelsin, bende raporumu bugün yazdım sistem açık, herhangi bir sıkıntı yok. Bence tekrar deneyin.
Mustafa bey bahsettiğiniz kısmı ben boş bıraktım, sizin gibi ne yazmam gerektiğini bilemediğim için. Yani sonuç olarak zorunlu bir bölüm olsaydı, doldurmadan raporu onaylayamazdık diye düşünüyorum.cengiz bey raporda ilave güvenlik ve görüşlere neler yazıyoruz.
Funda hanım merhabalar, aynı durum benim içinde geçerli benim firmamda da sadece alıcı ve boşaltan olarak faaliyet belgesi alınmış. Aslında olması gereken şu gönderen paketleyen yükleyen boşaltan ve alıcı, çünkü kullanmış olduğumuz kimyasalları tekrar gönderiyoruz ve hala tehlikeli durumda ve adr ye tabi fakat rapora gelince, alıcı ve boşaltan olarak yazdım sebebi şu 2015 tarihinde faaliyet belgesi alıcı ve boşaltan olarak geçtiği için sonuç olarak TMFB nin kapsamının dışında rapor yazılamazYıllık faaliyet raporunu doldururken, faaliyet belgesi almamıza sebep olan 50 tonun üzerindeki un ler içinmi giriyoruz yoksa, her türlü un için mi? çünkü TMFB alırken bu kapsamda dolduran gönderen taraflarını aldık. halbuki laboratuvara giren 1 litrelik kimyasal için de pek ala alıcı sayılıyoruz.ancak faaliyet belgesi alınırken onlar değerlendirilmedi.. İlaveten geçen gün bir eğitimde de "faaliyette olduğunuz tüm maddeleri göz önüne alıp, bunların toplam miktarının 50 tonu geçmesi halinde TMFB alıcaksınız" denmişti, böyle olunca laboratuvara giren her türlü kimyasal yıllık faaliyet raporunda girilecek gibi duruyor. açıkçası kafam çok karıştı.. bu konularda yardımcı olabilecek biri var mı?
ÇOK SAĞOLUN CENGİZ BEY BENDE BOŞ BIRAKTIMMustafa bey bahsettiğiniz kısmı ben boş bıraktım, sizin gibi ne yazmam gerektiğini bilemediğim için. Yani sonuç olarak zorunlu bir bölüm olsaydı, doldurmadan raporu onaylayamazdık diye düşünüyorum.
Funda hanım merhabalar, aynı durum benim içinde geçerli benim firmamda da sadece alıcı ve boşaltan olarak faaliyet belgesi alınmış. Aslında olması gereken şu gönderen paketleyen yükleyen boşaltan ve alıcı, çünkü kullanmış olduğumuz kimyasalları tekrar gönderiyoruz ve hala tehlikeli durumda ve adr ye tabi fakat rapora gelince, alıcı ve boşaltan olarak yazdım sebebi şu 2015 tarihinde faaliyet belgesi alıcı ve boşaltan olarak geçtiği için sonuç olarak TMFB nin kapsamının dışında rapor yazılamaz
teşekkür ederim...nasıl bulabiliriz kitaptan...bunu aradım ama bir türlü bulamadımun 3291 klinik atığı, tanımlanmamış b.b.b.
referans 2.2.62.1.11.1 ve 2.2.62.1.11.2teşekkür ederim...nasıl bulabiliriz kitaptan...bunu aradım ama bir türlü bulamadım
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.