yıllık faaliyet raporunda akaryakıt(mazot) girerken litre cinsinden miktar ton cinsine mi çevrilecek?
Arkadaşlar herkese merhabalar
Aranıza yeni katıldım ve faaliyet raporu hakkında sormak istediklerim var , bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ben distributor bşr firmada çalışıyorum ve TMFB 'm Gönderen ve Alıcı üzerine
Faaliyet Raporu girmek istediğimde seçenekler doldurulan paketlenen yüklenen taşınan boşaltılan olarak oysa bunların hiçbiri bana uymuyor! Etiket diye bölüm var , buraya sadece ürünün ADR sınıfını mı yazacağız ?
Varsa herhangi bir doldurulmuş rapor yardımlarınızı rica ediyorum , gerçekten nasıl doldurulacağı konuusnda Bakanlığın bir manuel'i olmasını ummak çok mu hayal ?
Şimdiden teşekkürler
Tıbbi atıkları aynı zamanda paketleyensiniz. Paketleyen kısmına yazmanız gerekiyor.Merhaba arkadaşlar. Hastanelerde tıbbi atık başlı başına bir olay, yalnızca göndericiyiz. Tıbbi atığı teslim alan ise belediye. Nasıl bir yıllık faliyet raporu oluşturulabilir. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba, benzer bir sorun yaşıyorum. Gönderen-Paketleyen-Alıcı'yım ve sadece beyan olarak paketleyen kısmı bana uyuyor. Sadece paketlediklerimi mi gireceğim?
Az önce Tehlikeli Mal Kombine Genel Müdürlüğü'nü aradım. Durumu izah ettim ve orada ne yazıyosa onu yazacaksın dediler. Yani sadece paketleyen kısmı dolduracakmışım. Benim aldığım kimyasallar vs. girilmeyecek anladığım kadarıyla, not kısmına düşebilirsin dedi. Neyi hangi kimyasalı nota yazayım ki? Neyse, öyle dendi işte.
Tedarikçi firmadan alınan kimyasallara ait msds. bilgi formunun 14. maddesinde adr ye tabi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Adr ye tabi değilse zaten girilmesine gerek yok. Ayrıca adr ye tabi olsa dahi Un numarasından tabloda özel hükümlerine bakın bazen örneğin etil alkol adr ye tabi olmasına rağmen özel hükmünde küçük paketleme lerde adr ye tabi olmadığı yazar. O yüzden kimyasal maddenin un numarasından tablonun okunması oldukça faydalıdır.Merhaba, benzer bir sorun yaşıyorum. Gönderen-Paketleyen-Alıcı'yım ve sadece beyan olarak paketleyen kısmı bana uyuyor. Sadece paketlediklerimi mi gireceğim?
Az önce Tehlikeli Mal Kombine Genel Müdürlüğü'nü aradım. Durumu izah ettim ve orada ne yazıyosa onu yazacaksın dediler. Yani sadece paketleyen kısmı dolduracakmışım. Benim aldığım kimyasallar vs. girilmeyecek anladığım kadarıyla, not kısmına düşebilirsin dedi. Neyi hangi kimyasalı nota yazayım ki? Neyse, öyle dendi işte.
ALICI OLARAK FAALİYET GÖSTERENLER AYNI ZAMANDA BOŞALTAN OLARAKTA FAALİYET KONUSU ALMALILAR. BOŞALTMAYI SİZ YAPMASANIZ DAHİ ALICI-BOŞALTAN BİRLİKTEDİR. FAALİYET RAPORUNDA BOŞALTAN OLARAK TA BİLDİRİMDE BULUNACAKSINIZ.Merhaba, benzer bir sorun yaşıyorum. Gönderen-Paketleyen-Alıcı'yım ve sadece beyan olarak paketleyen kısmı bana uyuyor. Sadece paketlediklerimi mi gireceğim?
giriş ekranına ton olarak girilecek deniyor. litre ve kg dönüşümü yapılacak mı? her aracın kesafet denen yoğunluğu farklı. hangisini giriyoruz.yıllık faaliyet raporunda akaryakıt(mazot) girerken litre cinsinden miktar ton cinsine mi çevrilecek?
ALICI OLARAK FAALİYET GÖSTERENLER AYNI ZAMANDA BOŞALTAN OLARAKTA FAALİYET KONUSU ALMALILAR. BOŞALTMAYI SİZ YAPMASANIZ DAHİ ALICI-BOŞALTAN BİRLİKTEDİR. FAALİYET RAPORUNDA BOŞALTAN OLARAK TA BİLDİRİMDE BULUNACAKSINIZ.
arkadaşlar merhaba, yıllık faaliyet raporunda miktar bildirimi yaparken şöyle bir sorunla karşılaştım. Mesela bir ürünü yıl da 450 kg almışız. tona çevirirken sistem 0,45 olarak kabul etmiyor. bu miktarın bildirimini nasıl yapacağım _?? acil cevapp lütfen
Benim raporumda da 20kg lık bir ürün gönderimi var , raporda gözüken rakam ise 0,02 ton. Yani olması lazım sende de.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.