Ben de giremiyorum dünden beri, sağ üst köşede hata mesajı veriyor sürekli.İsg katipe giribilen varmı 2 gündür giremiyom hata veriyor..
Aynen hata veriyor. Ben issgm'yi aradım osgb vize işlemleri ile ilgili olarak, konuştuğum yetkili de sisteme giremediklerini ve ne zaman düzeleceğini bilmediğini söyledi.İsg katipe giribilen varmı 2 gündür giremiyom hata veriyor..
Kişi kurum ekipman bilgilerinden ilerleyerek SGK 4a çalışan bilgilerini "doğrula" yapmanız gerekiyor.Sistem hala aktif sigorta kaydı olmadığında işlemi gerçekleştiremiyoruz diyor.Kısmi süreli sigorta yaptırmamıza rağmen.Bu durumla karşılaşan veya bilgisi olan varmı
Onu yapmama rağmen aynı hatayı veriyor..Kişi kurum ekipman bilgilerinden ilerleyerek SGK 4a çalışan bilgilerini "doğrula" yapmanız gerekiyor.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.