- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
kamu personeli atamasında busüreçi takip ediyoruz işveren ataya biliyor.uzman ve hekim oaylayamıyor.
Hocam çözebildiniz mi ?Sözleşme silmeyi biz de bulamadık. Silip tekrar yeni sözleşme diyeceğiz. Sürece git, olan yerler tıklandığında, yetkiniz yok diyor, E bildirge kullanıcısına
aynı sorunla karşı karşıyayız. nasıl çözüm bulacağızyeterli isg profesyoneli varmı.enaz 3parametre olmalı yazıyor
Evet bende aynı sorun var, lütfen biri yardımcı olsunMerhaba Arkadaşlar,
Güncelleme yapılmadan önce, özel bir şirket bünyesinde birden fazla işletmede atamam mevcuttu. Yeni düzenleme ile sadece SGK girişimin bulunduğu işletmede mi görevlendirilebilirim? Diğer işletmeler için neler yapılabilir, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkürler.
Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilgisi olan var mı?Firma atama yapacağı zaman, iş güvenliği uzmanının TC kimlik numarasını girdiğinde personel firmada kısmi zamanlı sigortalı olduğu halde "kişinin aktif aktif sigortalı kaydı bulunamadığı için işleme devam edilemez" yazısı çıkıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, nasıl çözülür?
Kişi kartı bilgilerimden sonra doğrula menüsü göremedim İsmail Bey.Ben buldum çözümü: isg katip giriş - Edevlet - menüden kişi/kurum/ekipman kartı - kişi bilgileri - kişi kartı bilgilerim menülerine giriyoruz sırasıyla; son sayfada sağda Doğrula butonuna tıklayınca güncelleme yapıyor, ondan sonra sorun çözülüyor. Saygılarımla...
Merhaba bizde de 3 personelin atamasını bu hatayı verdiği için yaptırmadı. Bakanlıkla görüştüm atama yapmak istediğiniz sicil numarası ve sigortalı personelin TC/isim bilgileri mail atın sistemde kontrol sağlanacak denildi. (isgkatip@csgb.gov.tr) Çarşamba atmıştık maili bugün düzeldi atama yapabiliyoruz artık.Firma atama yapacağı zaman, iş güvenliği uzmanının TC kimlik numarasını girdiğinde personel firmada kısmi zamanlı sigortalı olduğu halde "kişinin aktif aktif sigortalı kaydı bulunamadığı için işleme devam edilemez" yazısı çıkıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, nasıl çözülür?
Duyurulardaki adımları uygulayın. Sözleşmeyi gönderen kişi sözleşmeyi silsin, tekrar göndersin. Aynı sorun bende de vardı, sistemsel bir problemmiş, çözüldü. İSG katipe atılan mailler heralde 1 ay sonra cevaplanır. Benzer sorunlarınızda İSGGM-İletişim bölümünden ilgilileri arayın, daha çabuk çözüm sunabilirler.Tam zamanlı uzman yanında, kısmi süreli uzman da atayan hiç yok mu aramızda? 2. Uzman atanırken sıkıntı yaşadınız mı?
Çok tehlikeli sınıftayız. Tam zamanlı igu onayladı sözleşmesini 11700 dk, tam zamanlı seçildi.
Sonrasında, diğer isg uzmanına sözleşme gönderiyoruz, kısmi süreli seçip, sistemde belirttiği dakikayı giriyoruz.
Şöyle bir uyarı veriyır "İlgili kategoriden tam süreli olarak görevlendirilmesi gereken yeterli sayıda, İSG Profesyoneli olmadığından süreç devam ettirilemez"
Bununla karşılaşan var mı? İş yeri hekimi de kısmi süreli olarak sözleşemesini onayladı., DSP kısmi süreli sözleşmesini onayladı.
Bir tek tam süreli uzmana ek olarak girilen, kısmi sözleşmeli İSG Uzmanını onaylamadı.
SGK lı iki uzman da.
isg katip e 2 gün oldu mail attım, dönüş olmadı.
Tam zamanlı uzmanın sözleşmesini bile silip tekrar gönderdik, sonra kısmi süreliyi yine gönderdik. Adımları doğru uyguladık. İş yeri hekimi ve DSP aynı adımlarla girdik.Duyurulardaki adımları uygulayın. Sözleşmeyi gönderen kişi sözleşmeyi silsin, tekrar göndersin. Aynı sorun bende de vardı, sistemsel bir problemmiş, çözüldü. İSG katipe atılan mailler heralde 1 ay sonra cevaplanır. Benzer sorunlarınızda İSGGM-İletişim bölümünden ilgilileri arayın, daha çabuk çözüm sunabilirler.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.