B
bilgesena
Guest
c sınıfı isg uzmanları büyük bir ihtimalle 23 kasım sınavına girecek bir kaç gün içinde prim gün sayısı ile ilgilide çasgemin sitesinde açıklama yapılacak
torba yasasından gectimic sınıfı isg uzmanları büyük bir ihtimalle 23 kasım sınavına girecek bir kaç gün içinde prim gün sayısı ile ilgilide çasgemin sitesinde açıklama yapılacak
Bence o kadar da açık değil. Şunu sormak istiyorum. Ben 2012 Kasım ayında belgemi aldım. Bu döneme kadar 730 gün lojistik sektöründe kalite alanında SGK'da ödenmiş primim var. Bunlar dikkate alınacak mı mesela?? Ben kanun çıktıktan sonra kanun tüm gereklilikleri taşıyorum. İSG uzmanı sertifikam var mı - var, SGK'ya primim yatmış mı - yatmış. Primler İSG uzmanı olarak yatırılmış olacak diye bir anlam yok ki? Keza 2013 ağustos'ta da c sınıfı uzmanlığı almış birinin daha önce çalışma geçmişi olabilir (farklı alanlarda) bunlar hemen b olabilecek mi?Kanun maddeside çok açık 6331 Geçiçi madde 4 "Bakanlık, usul ve esaslarını belirlemek kaydıyla, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olanlara, Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmiş olan prim gün sayısı ile sahip oldukları belge sınıfı gibi hususları dikkate alarak üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilmeleri için fıkranın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde kullanılmak şartıyla en fazla iki sınav hakkı verilmesine dair gerekli düzenlemeyi yapmaya yetkilidir." der.
Bu yazımı nereden kestiniz bilmiyorum ama bu konuda benim böyle bir yazım yokBence o kadar da açık değil. Şunu sormak istiyorum. Ben 2012 Kasım ayında belgemi aldım. Bu döneme kadar 730 gün lojistik sektöründe kalite alanında SGK'da ödenmiş primim var. Bunlar dikkate alınacak mı mesela?? Ben kanun çıktıktan sonra kanun tüm gereklilikleri taşıyorum. İSG uzmanı sertifikam var mı - var, SGK'ya primim yatmış mı - yatmış. Primler İSG uzmanı olarak yatırılmış olacak diye bir anlam yok ki? Keza 2013 ağustos'ta da c sınıfı uzmanlığı almış birinin daha önce çalışma geçmişi olabilir (farklı alanlarda) bunlar hemen b olabilecek mi?
hiç sanmıyorum o kadar risk asgari ücrete alınmaz. kimse de bu kadar enayi olamaz. merak etmeyin herkes farkında olması gerekenle ilgiliçok yazık oldu asgari ücretle çalıştırılmak üzere B ve A sınıfı iş güvenliği uzmanı aranıyor. sigorta yemek ve yol ücreti karşılanacaktır.benim anladığım bu
Arabayı daha teknik ve güvenli kullanarak trafik kazalarına neden olmamak için.peki neden o zaman b sınıfı ehliyeti aldınız Erdem bey????????
Ben 2012 kasım sınavında c sınıfı iş güvenliğini aldım. şu anda da bir osgb de iş güvenliği uzmanı olarak çalışıyorum. Şu ana kadar toplam 3200 gün primim var. Acaba ben 23 Kasımda A sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavına girebilecekmiyim?
Nerden çıkardın bunu gireceksin. Hatta bu yüzden sınav ertelendi.18 ağustosta kazananlar sınava yükseltme için giremeyecek
neye göre giremeyecek diyorsunuz18 ağustosta kazananlar sınava yükseltme için giremeyecek
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.