- Meslek
- Uzman (C)
Bakanlığın tebliği yayınlanacak tarih hakkında bilginiz var mıo konuda bakanlık tebliğ yayınlayacak, ozaman belli olacak.
Bakanlığın tebliği yayınlanacak tarih hakkında bilginiz var mıo konuda bakanlık tebliğ yayınlayacak, ozaman belli olacak.
Bakanlık açıklamayı ne zaman sizce bunun için tahmin edebilir miyiz.eee o zaman bakanlık açıklaması bekliyoruz. hadi hayırlısı olsun hakkımızda.
kanunda eğitim almak şartıyla diye yazmıyorYine eğitim olacak sanırım .Eğitimden sonra 2 sınav hakkı var değil mi?
Eğitim olmayacak. Kanun ve yönetmelikte belirtilmiş ancak kazanmış olduğunun sınavdan başarısız olursan eğitim göreceğiz.Yine eğitim olacak sanırım .Eğitimden sonra 2 sınav hakkı var değil mi?
Burda önemli olan bakanlığın açıklaması kaç gün prim yatırırmışsa C nin B olmak hakkı B nin ise A olmak için kaç gün prim yatırırması şartı önemli ondan sonra belli olacak kaç kişi sınava gireceği kaç kişinin giremeyeceği bunun ise piyasadaki B ve A sınıfı uzman miktarını karşılayıp karşılamadığıYine eğitim olacak sanırım .Eğitimden sonra 2 sınav hakkı var değil mi?
İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında YönetmelikYine eğitim olacak sanırım .Eğitimden sonra 2 sınav hakkı var değil mi?
benim merak ettiğim 2 konu var
1 pirim gün sayısı tutuyorsa c den direkt olarak a sınıfı için sınava girebilirmiyiz?
2 meslek lisesinde öğretmen olarak çalışanlar bu kapsama girer mi
bu konularda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
Şimdi B sınıfı olmak için yüksek lisans yapanlar güme gitti öylemi?
BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN
Kanun No. 6495 Kabul Tarihi: 12/7/2013
MADDE 55 – 20/6/2012 tarihli ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun geçici 4 üncü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
“(2) Bakanlık, usul ve esaslarını belirlemek kaydıyla, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olanlara, Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmiş olan prim gün sayısı ile sahip oldukları belge sınıfı gibi hususları dikkate alarak üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilmeleri için fıkranın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde kullanılmak şartıyla en fazla iki sınav hakkı verilmesine dair gerekli düzenlemeyi yapmaya yetkilidir.”
Bu konudaki prim gün sayısı daha önceki yayınlanan C sınıfı Uzmanların A sınıfı bakmak için yapılan sınav yoksa C sınıfının B sınıfına B sınıfının A sınıfına geçmesi bir sınav mı mu öncelikle bunu belirlememiz gerekiyor. Prim gün sayısı C sınıfı 3 sene çalıştığında B sınıfına geçmek için sınav oluyor. Sınavı geçtiğinde B sınıfı oluyor. Ülkemizde A ve B sınıfı Uzmanlar yeterli miktarda yok. Bunun için mi yapılıyor. Tecrübesiz C sınıfı Uzmanın Uzmanlık dışında yaptığı işler ile B sınıfı Uzman mı oluyor. Yoksa kendi alanında yapılması koşuluyla üst sınıfı uzman mı oluyor.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.