Merhaba arkadaşlar, spiral taşlama yaparken tamam da kesim yapılırken de gözlük kullanımı zorunlu mudur ?
Değerli ziyaretçimiz,
Sitemiz tamamen ücretsiz hizmet vermektedir ve reklamlarla desteklenmektedir.
Lütfen:
⏳ 30 saniye sonra otomatik kontrol edilecektir
Merhabalar,
Sadece spiralle kesme durumu gibi zorunlu olan yerlerde değil, bence çalışma alanlarının birçoğunda gözlük kullanılmaldır. Şöyle bir olay yaşanmış; iki kişi yan yana çalışıyor. Biri yanındaki arkadaşında bir tel istiyor. Arkadaşı teli uzatıyor. Teli isteyenin arkası dönük ve teli almak için döndüğünde tel gözüne giriyor. Bu tarz kazalar birçok sektörde ve birçok alanda yaşanabilir. Önemli ve hassas bir organlardan birisi gözdür. Gözlük etkili ve basit bir koruma yöntemidir.
Sana en uygun olarak önerebileceğim ve lensleri gayet kaliteli olan gözlük şu İnfield Navigator kod'lu gözlük netten bulabilirsinkodları ile birlikte bana iletebilirmisiniz acaba?
birde çalışanlarımız döşeme borularını kaynak yerinden boyuyacaklar burda ne tip bir maske kullandırmalıyım?
Fırça ile mi pistole ile mi kullanacaklar?Bu çok önemli eğer fırça ile boyayacaklarsa P1 sınıfı aktif karbonlu bir maske kullanabilirsin.kodları ile birlikte bana iletebilirmisiniz acaba?
birde çalışanlarımız döşeme borularını kaynak yerinden boyuyacaklar burda ne tip bir maske kullandırmalıyım?
bu tip gözlük için Mehmet Ali beye katlıyorum
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.