Arkadaşlar,bimer e yazdım.170 aradım.bakanlığı aradım.ve bugün sisteme girişimi yaptım.
Sisteme saat kaçta girdiğinizi öğrenebilir miyim?Arkadaşlar,bimer e yazdım.170 aradım.bakanlığı aradım.ve bugün sisteme girişimi yaptım.
bende aynı şeyleri yaptım ama halen başvuramıyorumArkadaşlar,bimer e yazdım.170 aradım.bakanlığı aradım.ve bugün sisteme girişimi yaptım.
bende askerlik borçlanması mağduruyum maddi manevi olarak elimden gelen birşey olursa yanınızdayım irtibata geçmek isterseniz açığım bilginizeyonetmelikte ve kanunda belirtildiği uzre borclanma ibaresi bulunmamaktadır. borçlanmaları sınava almayarak kanuna aykırılık yapıldı.ben dava açtım ve tanıdığım bir hakim sınavın iptali olur diye açıklama yaptı sonucu bekliyorum.
saat 11 de....müracaat ettim.oldu.dün 170 i aradım ve bimerden giriş yaptım.bakanlık numarası 0 312 229 60 73
Verdiğim bilgiyi kendim doğrulayacağım. Bende günlerdir başvuru yapamıyordum ancak az önce giriş yaptım. Umarım bütün arkadaşlarım benim gibi giriş yapabilirler. Sınava girecek herkese başarılar diliyorum.Az önce, 2155021 nolu telefondan 1 saat önce MEB'e yeni listenin gittiğini öğrendim. Eğer bu bilgi doğru ise yeni bir umut var demektir.
BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI,yoksa bugün 17:00 herşey için son mu arkadaşlar. kestane kebab acele cevap...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.