08/12/2013 tarihi itibariyle tüm mücadeleme rağmen başvurumu yapamadım... verilen faks numarasına bilgilerimi faksladım, alo 170 ten başvuru formu doldurdum, bu mail adresine defalarca mail attım, yetmedi kalkıp samsundan ankara ya belgelerimi getirdim, olmadı. şimdi deniyor ki siz şubattaki sınava gireceksiniz şimdi size soruyorum bu nasıl vicdansızlıktır, 1 ocakta anlaşma yapacağım 3 firma vardı, onlara ben şubattaki sınava girebiliyorum cezası var ama siz yinede benim sertifika almamı bekleyin mi diyeceğim, yada bu sınavda sertifika alan arkadaşlara, arkadaşlar firmalarla anlaşma yapmayın bizi bekleyin mi diyeceğiz. 6 ay evvel sertifika alan şimdi a sertifikası alacak, ben 3 yıldır bir fiil sahada uzmanlık yaparken 3200 gün ödenmiş pirim im varken,6 firmaile isg katip üzerinden sözleşmem varken sınava giremeyeceğim bu nasıl adalettir söylermisiniz, yada sınava neden giremediğimi birisi bana açıklar mı, benim şimdi ne yapmam gerekiyor birisi lütfen bana yol göstersin, en azından cevap yazın da kendi kendime konuştuğumu düşünmiyim saygılar...