Hesapta çok büyük hata var. Bir memur veya herhangi bir kişi robot değilse, 8 saatlik mesainin 8 saatinde de çalışamaz.Sen o değeri yarısını al. Bir de 10 kişi ayırdılar mı ? bilinmiyor. Bu nedenle eğer gerçekten dilekçeleri inceliyorlarsa zor bir iş. Bence tüm aday verileri ellerinde; TC kimlik nosundan kimin ne belgesi var, ne kadar ödenmiş primi var biliyorlar. Parayı zaten alıyorlar. Sadece bir yazılımla başvurular esnasında bunları kontrol ettirecekler. Uygun aday, başvurusunu yapabilecek. Sınav sonucundan sonra da kazananların belgelerini daha rahat inceleyebilirlerdi.Sonuçta sayı çok daha az olacak.1 evrakın incelenmesi 3 dk dersek; 20.000 başvuru varsa 20.000*3 dk=60.000 dk yapar. 60.000/60 dk. =1000 saat yapar eğer 10 kişilik bir ekip kontrol yapıyorsa ve mesai süresi (memurlar için 8 saat) 1.000 saat/10 kişi/8 saat=12,5 gün yapar. biz evrakları göndereli 4 hafta oldu ???? hesapta hata varmı üstat lar???
randıman hesabı yapalım yüzde 50 varsayarsak (yani memur aktif olarak 4 saat çalışıyorsa....12,5*2=25 gün yapar biz dilekçeleri vereli 1 ay olduHesapta çok büyük hata var. Bir memur veya herhangi bir kişi robot değilse, 8 saatlik mesainin 8 saatinde de çalışamaz.Sen o değeri yarısını al. Bir de 10 kişi ayırdılar mı ? bilinmiyor. Bu nedenle eğer gerçekten dilekçeleri inceliyorlarsa zor bir iş. Bence tüm aday verileri ellerinde; TC kimlik nosundan kimin ne belgesi var, ne kadar ödenmiş primi var biliyorlar. Parayı zaten alıyorlar. Sadece bir yazılımla başvurular esnasında bunları kontrol ettirecekler. Uygun aday, başvurusunu yapabilecek. Sınav sonucundan sonra da kazananların belgelerini daha rahat inceleyebilirlerdi.Sonuçta sayı çok daha az olacak.
Modalar karışmış anlaşılan, değerlendirme farkı olsa gerek:Tüm beceriksizliklere sabotaj demek moda oldu. Beceremiyorlar işte başka adı yok...
peki siz başvuru yapabildiniz mi?c sınıfına başvuru yapıcam bende ama hala aynı hata veriyor?bakanlıkla az önce görüştüm.sitemden kaynaklanan sorunmuş.sınıf yükseltmek için başvuru yapacaklar 29 unda yapabilceklermiş.sınav başvuru tarihi de 6 sına uzatılmış.arkadaşlar haberiniz ola
c de sorun yoktu başvuranlar öyle yazmıştı sohbet yerindeherkes yükselme sınavı için konuşuyo ben c sınıfı için başvuru yapamıyorum hala bilgisi olan varmı?
A ve B sınıfı sınıflar için sınava giren adayların bazılarında prim ödeme gün sayıları belirtilen sayıyı tutmuyormuş ve sistemde kontrol çalışmaları yapıldığından 29 kasımdan itibaren kayıt yaptırabileceğiz.herhalde bizler günün şanslı kişileriz Adnan, ben de aynı sorunla karşılaştım.
Bekleyip göreceğiz![]()
Bu hesapta hata şöyle var o 10 kişiden 5 i torpilli olduğu için iş yapmaz 3 ü yaşlıdır pek iş yapmaz anca 2 si çalışıyodur.1 evrakın incelenmesi 3 dk dersek; 20.000 başvuru varsa 20.000*3 dk=60.000 dk yapar. 60.000/60 dk. =1000 saat yapar eğer 10 kişilik bir ekip kontrol yapıyorsa ve mesai süresi (memurlar için 8 saat) 1.000 saat/10 kişi/8 saat=12,5 gün yapar. biz evrakları göndereli 4 hafta oldu ???? hesapta hata varmı üstat lar???
http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2/calisma_isguv_uzm/ bugun yayınlandı.hala 27 kasımda yapabileceksiniz diyor, sayfadan çıkarıyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.