bu olay normal değil arkadaslar.sınavı iptal etmesinler yoksa.yada sınava sadece belli bir prim gününe göre uzmanlık yapanları almasınlar
ya bu bakanlıkda zaman kavramı tam oluşmamış yada bende 29 diye bi tarih verdiğinde bu 24.00 dan sonra başlıyo o zaman deki 29 öğlen 14:30 dan sonra vb.. neden bu kadar zor anlamıyorum.. Millet gider uzaya biz hala.........arkadaşlar bakanlığa gittim sistemin öğleden sonra açılacağını söylediler .bilginize
ben de karşılaştım ne yapıcazMerhaba sınav harcını yatırdım. Internetten başvuru yaptığımda aşağıdaki mesajla karşılaştım.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 begin_of_the_skype_highlighting0 312 215 50 28 ÜCRETSİZ end_of_the_skype_highlighting numaralı faksa düzeltme taleplerine ilişkin dilekçelerinizi (Evrak asılları posta yolu ile İş Sağlığı ve Güvenliği G.M. iletiniz) gönderebilirsiniz. Ayrıca 0312 296 64 82 - 296 64 74 - 296 64 68 nolu telefonlardan yollamış olduğunuz faksları teyit ettirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)![]()
bu mesajla karşılaşan varmı
Teşekkürler
Hele bir Cuma namazı kılınsın. Her işte bir hayır vardırarkadaşlar bakanlığa gittim sistemin öğleden sonra açılacağını söylediler .bilginize
aramıza hoşgeldin....Merhaba sınav harcını yatırdım. Internetten başvuru yaptığımda aşağıdaki mesajla karşılaştım.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen listede bildirilen bilgiler ile giriş yaptığınız bilginiz örtüşmemektedir. Giriş yapabilmeniz için 0 312 215 50 28 begin_of_the_skype_highlightingsınav başvurusu yapmanız mümkün değildir. Sınav başvurusu olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.(Not: Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün önceden ön başvurularını aldığı kişiler başvurabilmektedir.)![]()
bu mesajla karşılaşan varmı
Teşekkürler
Yazının tamamını görmek için tıklayın...
bugün mü gidip sormuştunuzarkadaşlar bakanlığa gittim sistemin öğleden sonra açılacağını söylediler .bilginize
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.