Baştan sona okudum konuyu. Uzun süre aramışsınız iş, hayırlı olsun. Bundan sonra osgb'de geçen olayları, tavsiye vs. eklerseniz ara ara iyi olur bilgi edinmek açısından.
Bu arada ben 2013 yılında C belgemi aldım ama başlamadım hiç. Tecrübem yok. 4 osgb ile görüştüm bu 2,5 sene içerisinde, 1500'ün üzerine hiç çıkmadı teklifler. Geçen hafta 5. osgb ile görüştüm herşey dahil 2000 TL teklif ettiler. Yeni firma bulabilirsem her ay prim verceklerini söylediler, yüzdesini sormadım pek düşünmediğimden. Sabah 08.00'de işbaşı, 18.00'e kadar, günlük raporların yapılması isteniyor, yani bazen 19 ya da 20 olabilirmiş iş durumuna göre çıkış. Cumartesi'de aynı saatler geçerli. 195 saatin hepsini kullanacaklarmış. Yol 150 TL, yemek 26 gün için 300 diyelim, toplam 450 eder. Asgari geçim indirimi ne kadar bilmiyorum, yani net 1500 civarı oluyor rakam. 2. aydan sonra görüşler olumlu ise farklı bir rakam konuşabiliriz dediler ama bilinmez elbet. Bir yerden başlamak lazım ama bugüne kadar kendi işimi yapmış biri olarak saçma rakamlar elbette. 6 ay-1 sene dişimi sıkıp sonrası için donanım kazanmaya mı bakmalıyım yoksa daha iyi şartlarda bir giriş maaşı mı araştırmalıyım karar veremedim. Yaş da 30'lu yaşların sonları
Başka bir osgb telefonla aradı, ben de ön görüşme yapalım telefonda, zaten bir osgb ile görüşüyorum ve kararımı bildireceğim dedim araya hafta sonu girdiğinden. 1750 + 220 TL yemek, araba veriyoruz dediler. Aynı rakamlara gelir bu teklifte. Cumartesi çalışmıyorlar, artısı bu. Son durumlar nedir C sınıfı için, yorumlarsanız sevinirim.