- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
Merhaba arkadaşlar! Kamuda 696 KHK kapsamında çalışıpta İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan var mı?
Belediyelerin kendi içinde farklı sgk sicil numaraları oluyor az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli olmak üzere; merkez birimler az tehlikeli olur, park bahçe atölye işleri vb tehlikeli, belediye içerisinde asfalt üretim tesisleri taş ocağı vb. işletmeler varsa çok tehlikelibelediyeler hangi tip tehlike sınıfına giriyor bilen var mı? ayrıca belediyeler için igu zorunluluğu ne zaman başlıyor?
Merhaba herkese iyi günler ben kamu hastanesinde işçi olarak çalışıyorum şuan kamuda zorunluluk olduğu için görevlendirmeler yapıldı mı yoksa daha bekleniyor mu cevaplarsanız sevinirim
Merhaba hocam, kamuda bizlerin hastanelerde çoktandır görevlendirmesi var zaten. Şu an için ( tekrar erteleme olmaz ise) zorunluluk var. ancak Bakanlıklardan ayrıca yazıda bekliyoruz, görevli olmayan yerler için.
Hocam normalde bir tane a yeterli sayıya ulaşmak için personel sayısına göre diğerler uzmanlar c veya b sınıfı olabilir normalde ama bunu hastanelerin döner sermayesi karşılayacağından suanda aksiyon alınamıyor yönetim tarafından diğer türlü osgb den destek alınsa maliyet en az 10 kat artar hiç o yola gidileceğini sanmıyorum dediğim gibi eylemsizlik olacak bir süre sanırımBen B sınıfı İgu yum daha önceden görevlendirmem olmadığı için ve hastanelere A sınıfı uzman gerekliliği olduğundan dolayı görevlendirme olmayabilir denildi bulunduğum il de yeterli sayıda A sınıfı uzman yok bu durumda Osgb ler mi bakacak acaba
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.