Tartışma : Kamuda Çalışan İş Güvenliği Uzmanları

Güllü DÜZGÜN

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Merhaba arkadaşlar! Kamuda 696 KHK kapsamında çalışıpta İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan var mı?

yilmazhoca33

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Diğer
Merhabalar, Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliği mezunuyum. Şu an okulumda okul müdürü olarak görev yapmaktayım.İsg Önlisans ve Tezsiz Yüksek Lisans bitirdim. B Sınıfı Mayıs Sınavına girmeyi düşünüyorum. Fakat merak ettiğim B Sınıfı Uzman Belgesini alırsam bana faydası olur mu olursa ne olur ? İlçe milli eğitimde bu konuda bir öğretmen İSG biriminde çalışıyor,fakat yerine geçerim diye ekders-ücret- çalışma şartları vs bir bilgi vermiyor. İlçe mende görevlendirilsem maddi katkı olur mu ? Kısacası İsgdeki son mevzuat değişikliği ve kamuda İSG zorunluluğu vs düşünülünce,B sınıfı uzmanlık sınavına uğraşıp çalışmaya değer mi ?

gokaysener

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
belediyeler hangi tip tehlike sınıfına giriyor bilen var mı? ayrıca belediyeler için igu zorunluluğu ne zaman başlıyor?
Belediyelerin kendi içinde farklı sgk sicil numaraları oluyor az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli olmak üzere; merkez birimler az tehlikeli olur, park bahçe atölye işleri vb tehlikeli, belediye içerisinde asfalt üretim tesisleri taş ocağı vb. işletmeler varsa çok tehlikeli

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.