O hariç bildiğim kadarıyla özel hizmet tazminatında bir değişiklik yok maliye tarafından açılan özel bir
http://www.bumko.gov.tr/TR,5086/abs-kodlamasina-iliskin-ekonomik-siniflandirmada-son-yi-.html buradaki "01.1.5.02- İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Görevlendirme Ücretleri" ödeme kalemi üzerinden ödeme yapılıyor.
Şöyleki özel Hizmet tazminatına ilişkin unvan listesinde Denetim başlığı altında İş Güvenlik Uzmanı için % 125 puan öngörülmüş, eğer uygulatılabilirse ÖHT daha düşük olanlar için ekstra bir gelir olabilir
a) Başbakanlık Uzmanları, Planlama Uzmanları, Hazine Uzmanları, Dış Ticaret
Uzmanları, Diyanet İşleri Uzmanları, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanları,
Türkiye İstatistik Kurumu Uzmanları, Devlet Personel Uzmanları, Devlet Bütçe
Uzmanları, Sosyal Güvenlik Uzmanları, Çalışma Uzmanları, Yurt Dışı İşçi Hizmetleri
Uzmanları, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları, Maliye Bakanlığı Vergi, Muhasebe ve
Milli Emlak Denetmenleri, Büyükşehir Belediyeleri ile bunlara bağlı genel müdürlük
Müfettişleri, İçişleri Bakanlığı İl Planlama Uzmanları, İlköğretim Müfettişleri, Dış
Ticarette Standardizasyon Denetmenleri, Sosyal Yardım Uzmanları ile (2) ve (3) üncü
sırada sayılmayan İç Denetçilerden;
- 1-2 derecelerden aylık alanlar .................................................................................... : 130
- Diğer derecelerden aylık alanlar ................................................................................. : 125