Yücel hoca sektörde bulabileceğiniz en iyi hocalardan biridir bence. Hem öğrencisi oldum Kalite akademi'den memnun kaldım, hem sınava dönük hem sektörel bilgi veriyordu. Kurs bitip belgemi aldım (aynı zamanda eğiticiyim) hala iyi eğitmen olduğunu söylerim. Birde MAhmut Yaman hoca. Nerede varlarsa o kurumda işler düzgün gider eminim.yücel karakuş nasıldı?
okuldayken 4 iş birden yapardı biz 1 işi yapamazkenYücel hoca sektörde bulabileceğiniz en iyi hocalardan biridir bence. Hem öğrencisi oldum Kalite akademi'den memnun kaldım, hem sınava dönük hem sektörel bilgi veriyordu. Kurs bitip belgemi aldım (aynı zamanda eğiticiyim) hala iyi eğitmen olduğunu söylerim. Birde MAhmut Yaman hoca. Nerede varlarsa o kurumda işler düzgün gider eminim.
merhaba ben ankaradaki firmalar için bilgi sahibi olan kişilerden yorumlarını bekliyorum.ona göre iyi olan bir firmayı tercih edeceğim teşekkürler.
istersen ideal isg ye gidebilirsin memnun da kalabilirsin fakat ulaşım sorunu yaşayabilirsin.merhaba ben ankaradaki firmalar için bilgi sahibi olan kişilerden yorumlarını bekliyorum.ona göre iyi olan bir firmayı tercih edeceğim teşekkürler.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.