- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
Anadolu Akademi çok iyidir.Pişman olmazsınBeylikdüzü Anadolu Akademi ile anlaştım.1900 tl ye henüz başlamadım.O yüzden iyimi kötü daha söyleyemeyeceğim.
Anadolu Akademi çok iyidir.Pişman olmazsınBeylikdüzü Anadolu Akademi ile anlaştım.1900 tl ye henüz başlamadım.O yüzden iyimi kötü daha söyleyemeyeceğim.
anadolu yakası zirve eğitime gidiyorum şu an. iyi hocalar da var vasat olanlar da. ücreti diğer kurslara göre düşük tavsiye edebilirim.
zirve eğitim için vasat olan hocalar da var yazdım ancak yanlış anlaşılmasın. şu ana kadar gelen tüm hocalar deneyimliydi aralarında A sınıfı uzmanlar da vardı, üniversitelerde öğretim görevlisi olanlar da. sınavdan sonra yorum yapsam daha iyi olacak bence, gidip görüşmenizde fayda var. ben eğitim kurumlarının çoğuyla görüştüm fiyat olarak en uygun burasıydı.Ben de Zirve Eğitime gitmek istiyorum, önümüzdeki kurs dönemine kayıt olmayı düşünüyorum. Zirve hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar,önerilerinizi bekliyorum.
zirve eğitim için vasat olan hocalar da var yazdım ancak yanlış anlaşılmasın. şu ana kadar gelen tüm hocalar deneyimliydi aralarında A sınıfı uzmanlar da vardı, üniversitelerde öğretim görevlisi olanlar da. sınavdan sonra yorum yapsam daha iyi olacak bence, gidip görüşmenizde fayda var. ben eğitim kurumlarının çoğuyla görüştüm fiyat olarak en uygun burasıydı.
başta biz de anlamamıştık ancak bir arkadaşımızın arkadaşından referans alarak gittik görüştük. yazılı materyal vermeyeceklerini söylediler kitap vb gibi .Ders aralarında yiyecek ikramlar olmayacağını bu nedenle fiyatlarının düşük olduğunu söylediler. Sadece sınırsız çay içebiliyorsunuz Diğer kurslarda nasıl bilemiyorum tabi. Baya reklam yapmış oldum ancak ben de birkaç ay önce kurs ararken pek yardımcı olan olmamıştı. Umarım faydalı olur, paylaşımlar çoğalmalı.zirve eğitim fiyat olarak diğer kurumlara göre çok daha uygun niye anlamadım
kursa kayıt olurken sordum. eskiden yardımcı oluyorlarmış ancak staj ayarladıkları bir yer sorun çıkarmış mağdur olmuşlar. Kesin diyemeyiz ama bir yer bulamazsanız yardımcı oluruz dediler. Ben de şu an staj yeri arama aşamasındayım.Yorumunuz için teşekkür ederim.Gidip görüşücem bu hafta fakat aklıma takılan bir soru var. Stajı sanırım kendimiz buluyoruz değil mi ? Kurs bu konuda yardımcı olmuyor sanırım.
yücel karakuş nasıldı?bende üstadlar eğitim kurumunda eğitim aldım kurum olarak değilde bence derse giren hocalar olarak değerlendirmek gerekiyor.kurum olarak yapacakları belli zaten ama eğitimcileri cok değişken olabiliyor.bizim risk analizi derslerine giren hocamız mükemmeldi hatta onun dersine giren risk analizinden soru kaçırmaz denecek kadar (adem altay).yanlız derslerin bir çok kısmına giren bir hocamız vardı e.eldeş diye adamın ismini bile hala bilmiyorum tam bir faciaydı. bence hoca hoca analiz etmekte fayda var
bu arada ben yeni girdim sınava 85 aldım.
oncelikle selamlar herkese. arkadaslar ben samsunda ikamet etmekteyim ve bu programin burada olup olmadigini bilmiyorum. eger yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Eğitime başladınızmı,Düşüncenizi paylaşırmısınız?Beylikdüzü Anadolu Akademi ile anlaştım.1900 tl ye henüz başlamadım.O yüzden iyimi kötü daha söyleyemeyeceğim.
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.. benim için aydınlatıcı oldu..ben beylikdüzü anadolu akademide eğitim gördüm ve 21 ekim sınavında başarılı oldum, size tavsiyem derslere olabildiğince katılın ve yönetmelik çalışın... hocalardan olacabildiğince faydalanın, derslere katılmanın şöyle bir avantajı var; kendi tecrübelerini aktardıkları için akılda daha fazla kalıyor, ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim... staj yerinizi de ayarlıyorlar ayrıca...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.