- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- İşyeri Hekimi
Son durum hakkında varmı bi bilgi.Kurul toplanıp ne gibi idari işlem yapacaklarını konuşacaklarmış yapacaklar yani
Son durum hakkında varmı bi bilgi.Kurul toplanıp ne gibi idari işlem yapacaklarını konuşacaklarmış yapacaklar yani
Bugün Alo 170 aradım uygulama tarihinin 31.12.2019 olduğunu söylediler başka bilgi vermediler.Yok ama çalışma sürüyormuş yapacaklar kesin
Bakanlıktan yazı geldi cimere yazmıştım çalışmaların devam ettiğini ve bu şekilde çalışanlarının tespiti yapıldığında idari işlem yapacağız diye yazmış yapacaklar kesin aman ne zaman nasıl olur belli değil herkes diken üstündeBugün Alo 170 aradım uygulama tarihinin 31.12.2019 olduğunu söylediler başka bilgi vermediler.
Daha olan bir durum yokNedir durum. Var mı idari işlem. Devam mı goy goya
kardeşim, çığ altında kalan 2 kişiyi kurtarmak için 100 kişilik kurtarma ekibini riske atıp sonra tekrar aynı yere çığ düştüğünde, başkalarını kurtarmak için gelen kurtarma ekibini çığ altında bırakarak 33 kişinin ölümüne sebep olup, çığ altında kalan ve başkalarını kurtarmak için gelen kurtarma ekibini kurtarma çalışmalarının sürdüğü günümüzde ülkemizde isg ile ilgili en küçük konu sgk konusudur bence.
alakası şu: ne müdürü ne de isg uzmanı. kurtarma faaliyeti öncesinde veya esnasında bir kişi de çıkıp risk analizi yapmamış.tabiki olay çok üzücü bir durum fakat ne alakası var konuyla ?
Osgb ne alaka ki isg profesyonellerine idari işlem yazıyor çalışmıyorum deyip adam çalışıyorsaDenetimler başlamış , Dün bir OSGB' ye yazı gitmiş. Ve hala bu uygulamayı hiçe sayıp belgelerini kiralayanlar varmış.
Siz sadece Uzman'a mı yaptırım yapılacak sanıyorsunuz ?Osgb ne alaka ki isg profesyonellerine idari işlem yazıyor çalışmıyorum deyip adam çalışıyorsa
bakanlıkla bire bir görüştüm yapan kişiler isg katipten düşürülecek gerekli işlem yapılacak.!Siz sadece Uzman'a mı yaptırım yapılacak sanıyorsunuz ?
Bunun dışında kendinden çok emin arkadaşlar var bu beni şaşırttı açıkçası.
Belgesini kiralayan mali müşavir meslekten men ediliyor. Emin olun Genel Müdürlük meslekten men etmez belki ama idari işlem uygulayacağı kesin.
Onu bakanlıktan bende duydum ama yetişirse diye bir şey dediler tanımlama bile yapılmayacak gibilerinden bir program olacakmışarkadaşlar MAYIS 2020 tarihini bekleyiniz.Yeni yazılım sisteminin İSG katibe entegre olacağı tarih
Yazılım ne ile alakalıarkadaşlar MAYIS 2020 tarihini bekleyiniz.Yeni yazılım sisteminin İSG katibe entegre olacağı tarih
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.