- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
bu gun yaptigim is gorusmesinde "1500 tl + yemek !!!" teklif ettiler, sebep olarak tecrubesiz olmammis.
tecrübesiz derken , hiçmi iş tecrüben yok ?
bu gun yaptigim is gorusmesinde "1500 tl + yemek !!!" teklif ettiler, sebep olarak tecrubesiz olmammis.
tecrübesiz derken , hiçmi iş tecrüben yok ?
Dikkatli olun ,yeni yılla beraber 5 kişi firmalar başladığı için 3-5-10-20 kişilik firmalara C sınıfı uzmanları atama yapıyorlar,bu durumda saatler çok az olduğu için bir uzmanın üzerinde 70-80 tane firma ataması yapıyorlar.Bu firmalar riskleri az olsada bu kadar firmanın sorumluluğu insanın uykularını kaçırır, sözleşme yaparken firma sınırlaması isteyin ,yoksa başa çıkmak mümkün değiltoplamda 1 yillik tecrubem var ancak is guvenligi alaninda degil
eyvallah, aklimizda bulunsun.50 kişi altı firmalar demek istedim
aynen katılıyorum,3000-5000 alanlar nasıl alıyo anlamış değilim,üstelikte c sınıfı ile,sorun bende sanırım::::::::Arkadaş dogru söylemiş.Fiyatlar ayağa düşmüş. OSGB ler piyasayı alt-üst etmişler.500 tl ye tehlikesi fabrikalara her şey dahil fiyat veriyorlar.
çok doğru ankarada bu iyatlara çalışılıyor maalesef osgblerankara
''İşletmeye katkı sağlayamadığınızdan şimdilik maaş az'' tam da OSGB ağzı olmuş kusura bakmayın. Sizin sırtınızdan götürdükleri paralarla fazlasıyla katkı sağlarsınız meraklanmayın,kolaylıklar dilerim..az önce yazdım ama gitmedi galiba...belirli süreli sözleşme yaptım 2 ay deneme süresi diyorlar sonrasını belemiyorum..maaşta şuan 1600 gözüküyor..(Not : hiç tecrübem yok, şuan benden önceki uzmanın yaptıklarını inceleyerek işi öğrenmeye çalışıyrm, dolayısıyla hiç bi katkı sağlayamadım işletmeye henüz...)
Sizde sorun yok,o maaşlar şişirme,3000 5000 alan olduğunu (Bu meslek harika diye birkaç yıl önce yönlendirilip, tonla para döküp deli gibi ders çalışarak uzman olanlar arasında) ben hiç duymadım,görmedim. Aranızda varsa da nerede kaç saat çalışarak bu paraları kazandığını bize de anlatırsa hepimize faydası olur.aynen katılıyorum,3000-5000 alanlar nasıl alıyo anlamış değilim,üstelikte c sınıfı ile,sorun bende sanırım::::::::
osgb de çalışmıyorum ben bir alakamda yok, çalıştığım firmanında yok, kendi çabalarımla buldum bu işi, burası İSG alanında ilk iş yerim, Onaylı defteri bile burda gördüm ilk kez, yaptığım iş akıllıca mı değil mi tartışılır, ben firmaya katkım yok derken bunları baz alarak konuşmuştum, her geçen gün de çok fazla şey öğreniyorum tecrübe kazanıyorum, çok değil iki ay sonra da bunun karşılığını alacağımı düşünüyorum, fakat aldığım sorumluluğa göre ücret konusunda başta bir hata yaptığımı kabul ediyorum, o da bir tecrübe oldu benim için .....''İşletmeye katkı sağlayamadığınızdan şimdilik maaş az'' tam da OSGB ağzı olmuş kusura bakmayın. Sizin sırtınızdan götürdükleri paralarla fazlasıyla katkı sağlarsınız meraklanmayın,kolaylıklar dilerim..
Biryerlerden başlamak gerek kitaplardan okuyarak tecrübe kazanılmıyor. Umarım hayırlısı olur senin için. Sen işini doğru yaparsan her yaptığını kayıt altında tutarsan zaten ilerleyen zamanlarda ücretinde kalitende artacaktır. Benim görüşüm bu yönde. Hayırlısı olsun.osgb de çalışmıyorum ben bir alakamda yok, çalıştığım firmanında yok, kendi çabalarımla buldum bu işi, burası İSG alanında ilk iş yerim, Onaylı defteri bile burda gördüm ilk kez, yaptığım iş akıllıca mı değil mi tartışılır, ben firmaya katkım yok derken bunları baz alarak konuşmuştum, her geçen gün de çok fazla şey öğreniyorum tecrübe kazanıyorum, çok değil iki ay sonra da bunun karşılığını alacağımı düşünüyorum, fakat aldığım sorumluluğa göre ücret konusunda başta bir hata yaptığımı kabul ediyorum, o da bir tecrübe oldu benim için .....
katkı derken ne demek istediğimi siz ben daha iyi dile getirmişsiniz, bende böyle düşünüyorum...Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni c sınıfı uzman oldum. Bir kaç mesajı okudum da.
Arakdaşlar bizim iş yerine yahut ilgili firmaya iş veya üretim bazında direkt bir katkımız olmayacak. Biz oranın iş güvenliği açısından sorumluluğunu üstleneceğiz, bu ise küçümsenecek bir şey değildir. Müdürü de dahil olmak üzere birisinin bir emsleki hastalığı veya kazası olduğu zaman o kişi hak aramaya tabii ki başlayacak o zaman tek sorumlu muhattap İşyeri Güvenlik Uzmanı ve İş yeri Hekimidir. Bu sorumluluğu düşünerek lütfen talep ettiğiniz ücretinizi arttırın. Uzmanlığın yanında hepimizi mühendisiz bunu unutmamalıyız.
Bizim işyerine katkımız, müdür ve bizler de dahil olmak üzere orada çalışanların iş güvenliğini arttırarak güven sağlamak ve bu moral ile iş verimliliğini artışını sağlamaktır.
arkadaşlar kendinize hakimseniz iyi paralar kazanabilirsiniz.ama hersey para değil.özveride gerekli.benim yanıma staj için geliyorlar 40 saatlik staj için.Adam bir saat zor duruyor.Arkadaşlar tehlikeli sınıfta bir iş yeri 60 kişi çalışıyor ayda 15 saat civarı filan yapıyor, sizce ne kadar fiyat istemeliyim ?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.