Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz bahsettiğiniz ücretler çok komik. Çalıştığım osgb de C ler 2000-3000 arası , B ler 7000, A lar 10000 lira alıyor. 1500 liraya C çalışır mı, 4000 liraya B çalışır mı ne yaptınız ya ? 4000 liraya iyi güzel hoş makul diyenler çalışsınlar. B sınıfı uzmanı da kalkıp ofiste çalıştıracak halleri yok. Çok tehlikeli işlerde çalıştıracaklar sizi . Her hafta karakola ifade vermeye gittiklerinde göreceğiz onları. Burada yazılanlar şaka değil yeni başlayanlar için söylüyorum. İnşaatta ölümlü kaza da gördüm. Şantiye şefi proje müdürü herkes kaçtı, işçiler bile iş güvenliği uzmanını gösterdiler parmakla. Hep anlatılır bunlar, kimisi inanır kimi de abartı der ama şahit oldum. Yine şantiyede kaza geçiren işçi, iş güvenliği uzmanı arkadaşımıza tazminat davası açtı . Siz 4000 lira parayla ödersiniz üzülmeyin. Bu arada az tehlikeli işlerde kaza olmuyor diye bir şey yok, bir arkadaşımın az tehlikeli ofisinde adam zeminde kayıp düştü ve beyin kanaması geçirdi. Amacım felaket tellallığı yapmak değil fakat gerçekleri bilin toz pembe görmeyin. İyi düşünüp öyle karar verin ne kadar maaşa çalışacağınıza. Kaza olduğunda ne osgb yanınızda olur ne de işveren. Rica ediyorum piyasayı düşürmeyin. Ben de B sınıfı uzman oldum aralık sınavıyla. 4000 liraya çok tehlikeli işte çalışacağıma C olarak 3000 liraya az tehlikeli işte çalışırım daha iyi.
(ISTANBUL)