- Meslek
- Uzman (C)
Çalişan arkadaşlar ve çalişma hayatına yeni başlayanlar için yol gösterici bir anket..
Aslında kriter olarak şöyle düşünmüşdüm yazmamişim ama:Burada hangi kriterleri göz önünde bulundurmamız gerekiyor?
Kriterleri lütfen belirtelimki doğru bir anket olsun bence (yaş,şehir,okul,bölüm,tecrübe,sektör vs...)
Ulus bey merhaba,2004 yılında Hintli bir iş güvenliği mühendisi vardı şantiyeden..sertifika filan konusunda başını ağrıttığımda bana kendisinin sertifika vb. kağıdı olmadığın tecrübe ve bilgin sayesinde kağıtların anlamını yitirdiğini ve iş bulma sorununun olmadığını anlatmıştı..ama o arkadaşların şöyle bir özelliği vardı..hepsi birer şebeke idi..yani kimse bireysel oynamıyordu..birbirlerini kollayıp işe alıyorlardı..belkide ileride bu sitede paralı iş bulma siteleri gibi özel bir site olur ve üyelerini ileride kollayabilir..yönetici arkadaşların bu fikrimi düşünmelerini isterim..saygılarımla,
Düşüncenize katılıyorum Mehmet bey.Bu fiat aralığı yine iyi diyorum; çünkü eğitimimi tamamladıktan sonra bir osgb ile görüştüm ve bana işe hemen başlayabileceğimi ve belgeden sonra 700 TL verebileceğini söyledi.C sınıfı için tam zamanlı bir işletmede çalışmak olarak düşünelim bence. Çünkü B ve A sayısı çok az. Zaten bu değerlerin de üstünde olacaklar. Tabiki benimki öneri. Bu arada 1000-1500 diyen 2 arkadaşı kutluyorumSanırım osgb sahibiler. Neyse fikir fikirdir.
Burada hangi kriterleri göz önünde bulundurmamız gerekiyor?
Kriterleri lütfen belirtelimki doğru bir anket olsun bence (yaş,şehir,okul,bölüm,tecrübe,sektör vs...)
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.