Genel Duyuru :
Değerli üyelerimiz bildiğiniz üzere Mayıs ayı içersinde talep edilen Ücretsiz E-OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetkik eğitimini site yönetimi bizlere bildirmişti.Yapılan değerlendirmelerden sonra Haziran ayı'nın uygun olunduğu konusunda isgfrm.com yönetimi ile mutabık kalmıştık.Eğitim programımız 8 Haziran tarihinde başlamış ( başvuru ve eğitim süreci dahil ) 30 Haziran tarihinde biticeği duyurulmuştu. Eğitimlerini tamamlamayan veya değerlendirme sınavına katılmayan üyelerimize 30 Haziran tarihine kadar eğitimlerini tamamlamalarını rica ediyoruz.30 Haziran tarihinden sonra eğitim ekranları kapatılacaktır.Önemle duyurulur.
Genel Bilgilendirme:
Eğitim sonunda sınava katılmak mecburu değildir.Değerlendirme sınavına katılmak istemeyen üyelerimiz eğitim paneli sayfasında ki iletişim formunda " Eğitimi Tamamladım " seçeneğini seçerek eğitimlerini tamamladıklarını bizlere bildirebilirler.
Değerlendirme sınavına katılmak isteyen, soruların nasıl yanıtlanacağı konusunda kararsız kalan üyelerimiz ;
1- Değerlendirme sınavında sorulan 11 adet soruda en az 6 tane doğru madde yazıldığı takdirde üye BAŞARI SERTİFİKASI almaktadır
2- Değerlendirme sınavında sorulan 11 adet soruda en fazla 5 tane doğru madde yazıldığı takdirde üye KATILIM SERTİFİKASI almaktadır
Değerlendirme sınavındaki sorular ilgili standardın madde/maddelerini yazarak yanıtlanacaktır.
Örnek : 1. Sorunun Cevabı : 4.4.2
2.Sorunun Cevabı : 8.2.2 , şeklinde 11 sorunun yanıtlanması gerekmektedir.
Eğitimlerini tamamlayan üyelerimize tebrik ediyoruz.30 Hazirana kadar eğitimlerini tamamlayacak üyelerimize başarılar diliyoruz.