SINAVI OLDUK EĞİTİMİ TAMAMLADIK. SINAVIN DEĞERLENDİRMESİ VE BELGEYİ NASIL ALACAĞIZ.
BELGE İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. KALİTE EĞİTİMLERİ KURUMUNA VE İSGFRM SİTE YÖNETİCİLERİNESINAVI OLDUK EĞİTİMİ TAMAMLADIK. SINAVIN DEĞERLENDİRMESİ VE BELGEYİ NASIL ALACAĞIZ.
Konuya bir açıklık getirilmesi gerek sanırım.
" Başarı Sertifikası Oluşturulmuştur.En kısa süre içerisinde sertifikanız tarafınıza kargo ile ulaştırılacaktır. Ekteki sertifika görüntüsü temsilidir. "
diye bir e-posta geldi.
Ardından da basılı olarak ne zaman alabileceğimi sorduğumda bana
"Sertifikanız 30.06.2012 11:51 zaman diliminde imza ve kaşeli olarak mail adresinize gönderilmiştir.
Kargo ile gönderilmesini isterseniz;
1-Resmi hesabımıza 10 TL sertifika ücreti, ödemesi yapıldıktan sonra kargo alıcı ödemeli olarak adresinize gönderilir.
2-Resmi hesabımıza 20 TL sertifika + kargo ücreti, ödemesi yapıldıktan sonra kargo ücretsiz olarak adresinize gönderilir.
Önemli Bilgilendirme:
Sertifikalarımız tükendiğinden, 5 Temmuz tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacaktır.
İki seçenekten birini tercih edebilirsiniz.
İyi çalışmalar dileriz."
şeklinde bir yanıt verildi.
Şimdi basılı evrak bize ilk yazılan gibi para yatırmadanmı yollanacak yoksa 10 tl yatırmamız gerekiyormu?
E-OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi
Katılım sertifikaları mail dışında adrese geliyormu arkdaşlar bu konuda bilgisii olan var mı?
OHSAS eğitimi aldım. Sınava da eğitime başladığımdan 2 gün sonra, tahminen 20 haziran civarlarında girdim. Temmuz ayı 22 oldu, hala bir sonuç gelmedi. Herkese sonuçlar gönderilmedi mi acaba.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.