Önce resmi gazetede yayınlanacak akbinde düzelirHala tehlikeli yerlere c uzman atayamıyorum aradım şikayet ettim 170 e.Ne zaman düzeltirler bu sorunu.
Bizim kanun Cumhurbaşkanında onaylanıp resmi gazetede yayımlanacak ondan sonra inşallah.Hala tehlikeli yerlere c uzman atayamıyorum aradım şikayet ettim 170 e.Ne zaman düzeltirler bu sorunu.
Güncelleme yapılmış. Atama yapılabiliyorİsg katipte henüz bir değişiklik yapılmadı... Umarım tez zamanda güncellenir...
aynen katılıyorum, yerinde oldu tam isabet.Ertelenmesi çok yerinde olmuş. Sınıfı tutan uzmandan çok tecrübeli uzmanların işyerlerine bakması daha mantıklı.
29 nisandaki sınavda başarılı olduğunuzu varsayalım 2019 a kadar 3 yıl fiilen çalışmış olur musunuz? 3 yıl doldurduğunuzda b sınıfı sınavına girmeye hak kazanırsınızBir sorum olacak 29 Nisandaki sınavda başarılı olursam c belgesi ile şirketime 2019 kadar baktıktan sonra bu süre içresinde b belgesine hak kazınmış olacak mıyım bu süre içinde B Belgesine hak sahibi olur muyum nasıl bir yol izlemem gerek
Az tehlikeli sınıfta 8 kişi çalıştıran işyeri için sadece uzmana aylık 100tl veriyorsanız uzman için çok güzel bir rakam bu. Bu işyeri için harcadığı süre 80dk. 11700dk'sının hepsini bu fiyattan kullansa aylık kazancı 14625tl olur.O nedenle oda şart birlik olmaz ise bu osgb ler kan emici onlar bize muhtaç kusura bakmayın ama sizde baya düşük maaşla çalışıyorsunuz kendi mesleğinizi yapın kafanız rahat olsun birlik olmadıkça örneklerde olduğu gibi böyle gider örnek bizim şirket az tehlikeli 8 çalışan var c belgeli bir arkadaşa 100tl veriyoruz şaka gibi, ama arkadaşın dediği gibi piyasa yerler altında buna dur demek için ODA ŞART DEVLET DE BUNA MÜDAHALE ETMESİ LAZIM ALT BİR LİMİT KOYULMASI LAZIM normalde adam başı işin tehlike derecesine göre fiyat verilmesi gerek
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.