Volkan Bey, yaptığınız çalışma çok güzel olmuş fakat fiyat konusunda çekincelerim var.
Meseala o yönetmelikte İş güvenliği uzmanlığı çalışma saatleri hesaplanırken 50 ve üzeri işçi çalıştıran yerler için geçerlidir. yani 50 nin altında işçi çalıştıran bir fabrika için 12,24,36 saat gibi bir uygulama olmayacak ve bu saatleri düşüreceklerdir. 50 üzeri düşünecek olursak bence fiyatlar biraz düşük Neden; bu ücrete ulaşım masrafları, işçi eğitim sertifika masrafları, risk analizleri-acil eylem-patlamadan korunma dokümanları dahil olacağından ve de fatura kesilerek gelir vergisi ödeneceğinden bence ücret azdır. Üstelik İş güvenliği uzmanı iş kanununda geçen haftalık 45 saat yani ayda 180 saatten fazla sözleşme yapamaz. Naçizane benim önerim 3 gün için 1000tl nin altında olmamalıdır. Herkese kazasız günler.
Yasin Bey' e katılıyorum. Fiyatları daha kendimiz bile düşük tutuyorsak, kendimize layık görmüyorsak -ki pazarlık payı vs de düşünmek lazım- harakiri yapmış oluruz bir nevi. Osgbler varken bireysel olarak yapamayız diyen arkadaşlarım, osgb lerdeki doktorlar ne kadar alıyor sanıyorsunuz? Piyasayı ve kendimizi öldürmeyelim arkadaşlar...