hayır hazirandan itibaren olacak kaynak taslak çıkarmışlar.Şuan için bu denli bir ayrım yapmak zor olur, evet 5 sene sonra falan olabilir böyle bir uygulama, ancak şuan zaten açık var görünüyor, bence haber asparagas..
hayır hazirandan itibaren olacak kaynak taslak çıkarmışlar.Şuan için bu denli bir ayrım yapmak zor olur, evet 5 sene sonra falan olabilir böyle bir uygulama, ancak şuan zaten açık var görünüyor, bence haber asparagas..
hayır hazirandan itibaren olacak kaynak taslak çıkarmışlar.
kanalizasyon çalışmalarında çalışanlar yediklerine içtiklerine dikkat etmeli belkide onu düşünerek koymuşlardır.Kanalizasyon da Gıda Mühendisinin ne işi var Allah aşkına
ne rüyası kardeşim.osgblerede çalışmayın çözüm basit.benim anladigim kadariyla . 1 ayda igu belgesi alınmayla uzman olunamayacagi. gecmisteki 4 yıllık mesleki egitimin onemini anladilar. bencede dogru olan buydu. eksikleri yokmu, tabikide eksikleri var. bir tersaneye veya fabrikaya, makine elektrik. gemi insaat muhendisi...vb mesleki diploması olmayan birisi ne kadar verimli olabilir. hem işletme hemde işçilere faydası olurmu sizce. bir bilgisayar, fizik muhendisinin, makine imalat, maden, mermer, su urunleri ....vb uretim yapan işletmelerde ne faydası olur. dedigim gibi eksiklere ragmen, mesleki sınıflandırmanın olması lazım. zaten işin suyuda cıktı. osgb'ler cogaldi. fiyatlar cok cok düştü. hayallerimizdeki gibi para kazanmayı pek dusunmeyelim. ruya bitti, )
evet doğru her mühendis bir mi .öyle olması gerek.benim bir su ürünleri mühendisinden farkım olmalı.hem daha iyi fiyatlar düşmez.arkadaşlar aldığım bi duyuma göre bakanlık sektörel bir ayrım yapma kararı almış yani kimya fabrikalarında uzman olarak sadece kimya mühendileri ve endüstri mühendisleri çalışabilecek vb.. gibi...
konuyla ilgili bilgisi olan var mı? duyum ne derece doğru?
bu mesleğin saygın olması için gerekli bi uygulama bence.arkadaşlar aldığım bi duyuma göre bakanlık sektörel bir ayrım yapma kararı almış yani kimya fabrikalarında uzman olarak sadece kimya mühendileri ve endüstri mühendisleri çalışabilecek vb.. gibi...
konuyla ilgili bilgisi olan var mı? duyum ne derece doğru?
Hayır anlamadığım su ürünlerinin neyi var tamam puansız bile olsa egitim alanı çok geniş malzeme bilgisi statik mukavemet akışkanlar mekaniği filan filan önemli olan nereden mezun oldugun değil kendini geliştirebilmek. yoksa öss denilen sürecin ne kadar sağlıklı olduğunu biz biliyoruz.evet doğru her mühendis bir mi .öyle olması gerek.benim bir su ürünleri mühendisinden farkım olmalı.hem daha iyi fiyatlar düşmez.
evet doğru her mühendis bir mi .öyle olması gerek.benim bir su ürünleri mühendisinden farkım olmalı.hem daha iyi fiyatlar düşmez.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.