dostum kabul edilen madde bir üst sınıfa bakma durumu değil ki o nerde geçiyor ?31.12.2023 e ertelendi. Bir üst sınıfa bakma durumu da ertelendi.Herkese hayırlı olsun.
dostum kabul edilen madde bir üst sınıfa bakma durumu değil ki o nerde geçiyor ?
Hocam Erteleme kesin dimi bı başka arkadaş yorum olarak "evet an itibariyle kanun 3,5 yıl ertelendi. Emeği geçen destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İlk imzayı veren vekillere de teşekkür ederim. Çok tehlikeli sınıfa bakan uzman arkadaşlar artık 3,5 yıl daha rahat. tabi aynı durum tehlikeli sınıfa bakan C sınıfı uzmanlar içinde mevcut.
dostum kabul edilen madde bir üst sınıfa bakma durumu değil ki o nerde geçiyor ?" demiste o nedenle sormak istedim tşkler31.12.2023 e ertelendi. Bir üst sınıfa bakma durumu da ertelendi.Herkese hayırlı olsun.
dostum kabul edilen madde bir üst sınıfa bakma durumu değil ki o nerde geçiyor ?
Kaynak gösterebilir misiniz Mustafa Beyhayırlısı olsun 7252 dijital mecralar komisyonu kurulması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun resmi gazetede yayımlanmıştır. Kamuda ve az tehlikeli sınıfta görevlendirmeler ve c'nin tehlikeli, b'nin çok tehlikeli sınıfa bakması 31.12.2023 tarihine ertelenmiştir.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/07/20200728-15.htm MADDE10Kaynak gösterebilir misiniz Mustafa Bey
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.