yeni meslek bulacak galibaŞaka gibi rakamlar...
Bu işe yeni başlayan, son sınavda A-B olan kişiler yine şanslı, kendi mesleklerine devam etmek gibi bir seçenekleri var. Fakat yıllardır bu işi yapan uzmanlar ne yapacak çok merak ediyorum...
Gözümle gördüm, bir osb için tüm işyerlerini kapsayan ve içinde çoğunlukla kimya fab. nın bulunduğu yerler için 32tl fiyat verilmiş.çok tehlikelilerde kişi başı 200 tl iyimi
Öncelikle 'ocağın altını kapatıp sınava gidenler' sıfatını küçümseyici kullanışınızdan dolayı sizi çok yadırgıyorum madem bunca yıllık eğitiminizin üstüne birde isg tecrübeniz var sizinle aynı meslek grubunda ki insanlara hitabınızın daha düzgün olmasını beklerdim ama tabi taktir sizin.yalan söylemiyorum, bunu öğrendiğim arkadaşımın da yalan söylemediğine eminim. ayrıca evde ocağının altını kapatıp a belgesi almaya gidenler var. girdiğim sınav sınıfında en genç bendim. sınıfın yarısından çoğunun emekli olduğu belliydi. saati 40 liradan ayda 8000 lira gibi bir para yapar ortalama. bunu kabul edecek 100'lerce a sınıfı uzman var şu an.
pekiÖncelikle 'ocağın altını kapatıp sınava gidenler' sıfatını küçümseyici kullanışınızdan dolayı sizi çok yadırgıyorum madem bunca yıllık eğitiminizin üstüne birde isg tecrübeniz var sizinle aynı meslek grubunda ki insanlara hitabınızın daha düzgün olmasını beklerdim ama tabi taktir sizin.
Diğer konu o sınava kimse ocağın altını kapatıp gitmedi, en az 8-10 yıllık iş tecrübesinin üzerine en az 6 ay yönetmelik çalışarak geçirdi insanlar zamanını, bana göre bu o kadar da küçümsenecek bir şey değil. Sonrasında insanlar o riski göze alıp A sınıfı olarak çalışacaklarsa demek ki hayatları sizin sandığınızdan da zor..Bence tenkit etmek yerine bir de diğer taraftan bakmayı deneyin...
Yılda bir eğitim tam komedi.Elinizi korkak alıştırmayın,
Biz bu işten vazgeçtik deyin olsun bitsin!
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.