M
MNG
Guest
"Söyleyene değil söyletene bak " derler..hediye paketi yaptırmış mı?yoruma bak yahu. birinin o rakama çalıştığına mı yanarsın yoksa onu işe alanın yaptığı yoruma mı yanarsın.
"Söyleyene değil söyletene bak " derler..hediye paketi yaptırmış mı?yoruma bak yahu. birinin o rakama çalıştığına mı yanarsın yoksa onu işe alanın yaptığı yoruma mı yanarsın.
aynen katılıyorum hocam."Söyleyene değil söyletene bak " derler..
MNG sen ne yaptın ya, sen beni yanlış anlamışsın. Senin gösterdiğin tepkiye bende katılıyorum. 20 TL ücret mi olur. Ayıp.Teknik Öğretmen
Benimle ne derdin var anlamadım
Bir de okuduğunu anlayabilsen,muhtemelen seninle de anlaşacağız
Bizim haberdeki OSGB ile ilgimiz yok.
Biz sadece bazı ciddiyetsiz kurumların fiyatları nereye kadar çekebileceklerini göstermek istedik.
Özet;Bizce OSGB kavramı ve Hizmet Standartları Tartışmaya açılmalı.
Antalyada'yım burada çok durmayacağım sanırım, şehir değişikliği yapmak ta çok zor, Bursa'ya yolum düşebilir uğrarım tabikiTeknik Öğretmen;
Sana bir özür borcum var.
"Siz..." cümlenin devamını okumayınca..
Dedik ya sizinle anlaşacağız..
Sözünü ettiğim OSGB Bursa'da..
Yolun düşerse birlikte ziyarete gideriz..
Tüm İGU neferlerine başarılar diliyoruz.
Sevinirim...Antalyada'yım burada çok durmayacağım sanırım, şehir değişikliği yapmak ta çok zor, Bursa'ya yolum düşebilir uğrarım tabiki
Sorma ya,MNG sen ne yaptın ya, sen beni yanlış anlamışsın. Senin gösterdiğin tepkiye bende katılıyorum. 20 TL ücret mi olur. Ayıp.
Bunlara inanmayın ,bende bir Osgb firmasına bağlı çalışıyorum,2 gün önce C sınıfı uzmana 2000 tl+araç+sigorta+yemek teklif ettiler ,1 hafta önce B sınıfı saati 40 tl.ye anlaştı,herşeye inanmayın ,bu fiatları teklif ediyorsa bırakın kendisi çalışsınBu gün piyasanın % 40 ına hitap ettiğini iddia eden bir OSGB ile görüştüm, Değişik sınıflarda 15 uzman çalışmakta imiş. Tam zamanlı çalışma karşılığı; C sınıfı için 1.000 Tl. B sınıfı için 1.500 Tl. A sınıfı için 2.000 Tl verdiklerini söylediler. Üstelikte 1 yıllık taahhütlü tazminatlı sözleşme imzalatıyorlar. 1 yıl işten ayrılamıyorsunuz. Ben kabul etmedim ama benden önce görüşen B sınıfı bir bayan arkadaşın kabul ettiğini söylediler. Cok fazla OSGB kurulduğu için rekabet nedeniyle fiyatlarının çok düştüğü, gecen sene 1.000 Tl.ye anlaştıkları firmalarla bu sene 300 Tl ye anlaşmak zorunda kaldıklarını bu durumunda uzmana verilecek ücretleri de düşürdüğünü, hem son sınavdan sonra piyasada 10.000 adet A sınıfı uzman olduğunu ve bu rakamları kabul edecek birilerini çok rahat bulabileceklerini söylediler.
Teknik öğretmene haber verin!Bu gün piyasanın % 40 ına hitap ettiğini iddia eden bir OSGB ile görüştüm, Değişik sınıflarda 15 uzman çalışmakta imiş. Tam zamanlı çalışma karşılığı; C sınıfı için 1.000 Tl. B sınıfı için 1.500 Tl. A sınıfı için 2.000 Tl verdiklerini söylediler. Üstelikte 1 yıllık taahhütlü tazminatlı sözleşme imzalatıyorlar. 1 yıl işten ayrılamıyorsunuz. Ben kabul etmedim ama benden önce görüşen B sınıfı bir bayan arkadaşın kabul ettiğini söylediler. Cok fazla OSGB kurulduğu için rekabet nedeniyle fiyatlarının çok düştüğü, gecen sene 1.000 Tl.ye anlaştıkları firmalarla bu sene 300 Tl ye anlaşmak zorunda kaldıklarını bu durumunda uzmana verilecek ücretleri de düşürdüğünü, hem son sınavdan sonra piyasada 10.000 adet A sınıfı uzman olduğunu ve bu rakamları kabul edecek birilerini çok rahat bulabileceklerini söylediler.
merdiven altı olucaktı pardonMine
Merdiven Firma Nedir![]()
Teknik öğretmene haber verin!
Fena halde dövülecek birileri daha çıktı
ben de geliyorum![]()
Arkadaşlar bunlar klasik patron taktikleripiyasa da çok karşılaştım. Her sektörde var. Teknik öğretmenden sekerse
çok fazla uzağa gidemezler zaten. Ne tamamen biterler nede bi yerlere gelebilirler.
dr maaşları belli işte 2014 için devlette bi bakınÖncelikle bir düzeltme yapmak istiyorum doktorlar asm'lerde 7000 tl civarı para kazanıyorlar ve olası risklerin dışında riskleri yok, tabi ki İ.H. olarak bir kurum ile anlaşma yaparken de 10.000'in altına inmek istemiyorlar ayrıca mesleklerine değer veriyorlar. Bizler gibi mesleklerini yerlerde süründürmüyorlar ve hepsi aynı düşüncede olduğu için bu konu otomatikman çözülüyor, doğru davranıyorlar.
Yanlış bizde, bizler sanki elma ağacından diploma toplamış gibi davranıyoruz. Halbuki ISG sertifikası almaya hak kazanmak için bile mühendislik, mimarlık, fizik, kimya, biyoloji bitirmek gerekiyor. yükseltme sınavları için tecrübe isteniyor, bir işyerinde çalışmış olmak, patronla nasıl iletişim kurulur, çalışanla nasıl iletişim kurulur, neler risk olabilir, dökümantasyon nasıl yapılır, dosyalama nasıl yapılır vs. bunların hepsi tecrübe ile sabit. Bunları OSGB'ye ya da işverene sunabilmek gerekiyor.
size katılıyorum.özellikle çalışıp da bir geliri olan arkadaşlar lütfen 8-10 binlerin altına düşmesinler.Bu kadar sorumluluk bu denli ucuz rakamlara yüklenilmez ama en azından tam zamanlı için 10 binin altına düşmeyelim.Arkadaşlar,sektörün gerçekteki sorunu tecrübe değil bence.Tecrübe kavramı fiyatları düşük tutmak için kullanılıyor.Hepimiz çok kısa sürede o tecrübeleri edineceğiz zaten.İçimizde gerizekalı insanlar mı var da eğitimini almış,sınavı geçmiş onca yıllardır çalışan ve hayatın içinde olan müh.,tek.öğrt.kimy....vs.insanlara 5-6 bin gibi rakkamlar teklif ediliyor? Direnelim teslim olmayalım.O imzaları kendileri o fiyatlara atıp o sorumluluğu alırlar mıydılar? Çıkıp konuşsunlar.
Bu gün piyasanın % 40 ına hitap ettiğini iddia eden bir OSGB ile görüştüm, Değişik sınıflarda 15 uzman çalışmakta imiş. Tam zamanlı çalışma karşılığı; C sınıfı için 1.000 Tl. B sınıfı için 1.500 Tl. A sınıfı için 2.000 Tl verdiklerini söylediler. Üstelikte 1 yıllık taahhütlü tazminatlı sözleşme imzalatıyorlar. 1 yıl işten ayrılamıyorsunuz. Ben kabul etmedim ama benden önce görüşen B sınıfı bir bayan arkadaşın kabul ettiğini söylediler. Cok fazla OSGB kurulduğu için rekabet nedeniyle fiyatlarının çok düştüğü, gecen sene 1.000 Tl.ye anlaştıkları firmalarla bu sene 300 Tl ye anlaşmak zorunda kaldıklarını bu durumunda uzmana verilecek ücretleri de düşürdüğünü, hem son sınavdan sonra piyasada 10.000 adet A sınıfı uzman olduğunu ve bu rakamları kabul edecek birilerini çok rahat bulabileceklerini söylediler.
Bu forumda da mutlaka vardır. Gerçekten 1.000 TL ye bu işi yapan varmı? Varsa bana özelden bi numara yazsın, bi mail adresini yazsın. Bir şey yaptırmayacağım söz. 1.000 TL,1500 TL, 2.000 TL hemde 1 sene hemde tazminatlı sözleşme. Yoktur arkadaşlar ya.Teknik öğretmene haber verin!
Fena halde dövülecek birileri daha çıktı
ben de geliyorum![]()
Bu gün piyasanın % 40 ına hitap ettiğini iddia eden bir OSGB ile görüştüm, Değişik sınıflarda 15 uzman çalışmakta imiş. Tam zamanlı çalışma karşılığı; C sınıfı için 1.000 Tl. B sınıfı için 1.500 Tl. A sınıfı için 2.000 Tl verdiklerini söylediler. Üstelikte 1 yıllık taahhütlü tazminatlı sözleşme imzalatıyorlar. 1 yıl işten ayrılamıyorsunuz. Ben kabul etmedim ama benden önce görüşen B sınıfı bir bayan arkadaşın kabul ettiğini söylediler. Cok fazla OSGB kurulduğu için rekabet nedeniyle fiyatlarının çok düştüğü, gecen sene 1.000 Tl.ye anlaştıkları firmalarla bu sene 300 Tl ye anlaşmak zorunda kaldıklarını bu durumunda uzmana verilecek ücretleri de düşürdüğünü, hem son sınavdan sonra piyasada 10.000 adet A sınıfı uzman olduğunu ve bu rakamları kabul edecek birilerini çok rahat bulabileceklerini söylediler.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.