***KESİLDİ*** 25 gündür eksik belge göndermiş, adamlar hala kontrol etmemiş...bende 3 gün önce gönderdim, saf saf bugün yarın sisteme geçmesini bekliyorum... yaw arkadaş , bu nasıl bir devlet dairesi zihniyetidir ki HALA 1970lerde falan takılıp kalmış...25 gün nedir ya...topu topu sınavı kazanıp ,eksik evrağı olan 1000 kişi olabilir...25 gün nedir ya...***KESİLDİ*** devir olmuş CIKS CIKS HIZ DEVRI ,ADAMLAR HALA 25 GÜN BELGE KONTROL ETMİYOR... yaw sen adam gibi kurumsan, zaten yök'te üniversitelerimizin bizi mezun ettiği diploma no'su var... Eğitim veren kurumlar, zaten senin Bakanlığının altında açılmış kurumlar...Onların veritabanına ulaşmak zaten senin için çocuk oyuncağı olmalı...
***KESİLDİ*** o zaman bunca belgeye bile gerek yok...nasıl bir veritabanı varki, benim YÖK'te kayıtlı bilgilerime devletin diğer kurumu tc kimlik ile ulaşamıyor...hani bilgi hani teknoloji, hani bilişim...fasa fiso ya...
yılmaz erdoğan'ın vizontele filmindeki altan erkekli sözlerini hatırladım..gazete bize iki gün sonra ulaşırdı....resmen o devir gibi...
***KESİLDİ*** 4 AY NEDIR ***KESİLDİ*** 4 AY GEÇTI SINAVDAN SONRA..BU NASIL BIR BELGEDIR KI 4 AY DA HAZIRLANAMIYOR...***KESİLDİ*** CUMHURBAŞKANI MI YAPACAKSINIZ BIZI...topu topu ehliyet gibi birşey...ehliyette sahtekarlık mı oluyor??? nasıl aciz bir kurum arkadaş...