- Meslek
- Uzman (C)
Siz aralık sınavına girmeden öncede sınav durumu sorguladığınızda böyle bir notla karşılaşmışmıydınız?
Siz aralık sınavına girmeden öncede sınav durumu sorguladığınızda böyle bir notla karşılaşmışmıydınız?
Böyle bir şey yapmadım, ben bütün evraklarımı kursa teslim etmiştim. Ama "Yapılan incelemelerde, belgelerinizin uygun olduğu tespit edilmiştir." cümlesinden benim kursa verdiğim belgelerimin incelendiğini ve uygun olduğunu anlıyorum. Yani ben bir daha bakanlığa belge gönderecek miyim?
Üstteki yazıların tamamını okudum. Yukarıda bahsetmiş olduğunuz dokumanların tamamını ben kurs aldığım yere dosya şeklinde teslim ettim ve anladığım kadarıyla da bakanlık bu dokumanların kontrolünü yaptı.Kafama takılan tek şey sınav durumu sorgulama ekranında belgelerimin incelenmiş ve uygun olduğunun tespit edildiği yazılmış, benim size asıl sormak istediğim Aralık 2014 sınavında sanırım siz başarılı oldunuz, sizde de o dönemde sınav sorgulama ekranında böyle bir ibare yazıyor muydu? Şuan B sınıfı olabildiniz mi?
Ben bakanlık onaylı belgeyi sunamadığım için sistemimde ; EĞİTİM BELGELERİNİZ İNCELENMEKTEDİR. İNCELEME NETİCESİNDE BELGE ÜCRETİNİZİ YATIRABİLMENİZ İÇİN ZİRAAT BANKASI NA BİLDİRİMİNİZ YAPILACAKTIR.. ifadesi yer almaktadır.
Sizin ziraat bankasına bildiriminiz hala daha yapılmamışsa bakanlığın ilgili birimiyle görüşmenizi tavsiye ederim.
Aralık sınavında sınava giren ve kalan arkadaşım mayıs sınavına girdi yukardaki yazı çıktı. Ben aralık sınavında başarılı oldum sizin olan "EĞİTİM BELGELERİNİZ İNCELENMEKTEDİR. İNCELEME NETİCESİNDE BELGE ÜCRETİNİZİ YATIRABİLMENİZ İÇİN ZİRAAT BANKASI NA BİLDİRİMİNİZ YAPILACAKTIR" yazı karşıma çıkmaktadır.
Mayıs sınavına giren arkadasım evrak yönünden benimle aynı evrakları veri çünkü 4 yıldan beri beraber çalışıyoruz.
Anlayacağınız bakanlık hiçbirşeye bakmıyor. Evraklar uygun yada uygun değil, sözleşme bildirim hepsi hikaye.
Ne olacak şimdi?Arkadaşlar,
Bakanlık denetimleri 27 aralık sınavından sonra boyut değiştirdi. Eğitim kurumlarına verdiğimiz onca ispata dayalı belgelere rağmen iş güvenliği uzmanlığı sözleşmesini bakanlığa gönderildiğine dair bir yazı ya da onlardan gelen herhangi olumlu bir cevabı sunamayanların belgeleri tek tek iptale gidecek.
Benimde 2 arkadaşım 413 TL'yi yatırdıktan sonra bu belgeyi sunamadıklarından ötürü belgelerinin askıya alındığına dair uyarı yazısını sistem üzerinden gördüler. Bu durumda olan yaklaşık 300 kişinin özellikle bu belgesi kontrol altında. Ve iptale kadar gidecekler.
Çünkü onlarda biliyor ki 27 aralık B grubu sınavına giren kursiyerlerin bir çoğu ispata yönelik belgelerin çoğunu sunabildiler ancak özellikle bu onaylı iş sözleşmesinde takıldılar. Gelen itirazlar sonucu da birkaç kez denetledikleri eğitim kurumlarında bakmaya bile akıl edemedikleri bu belgeleri şimdi ister oldular..
Arkadaşlar merhaba,
Benim de sınav durumumu sorguladığımda eksik belge yazısı çıkıyor. 5 Aralıktaki sınava girebilmem için bu evrakları tamamlamam gerekiyormuş. Fakat hepinizinki gibi benim de isg kurumum kapanmış. İşin ilginci sınava ilk girdiğimde bu evraklar kurs tarafından bakanlığa iletilmişti. Yoksa zaten sınava katılım sağlanamıyordu? Tek aslı olan bir belgenin, şu gün bizden nasıl aslı isteniyor anlamış değilim. Bu konuyla ilgili olarak ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.