- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
45 dk önce parayı yatırdım. İsg-katip sistemine ne kadar süre sonra girebiliyoruz? Bir de biz orda nereye girecez ya
isg katipte sınv sorgula bölümünde hala bilgileriniz kontrol edilmektedir yazıyor ve kursa geçen sene istanbulda gitmiştim .şimdi kurs kapandı ankara başka şubesi var kursu aradığımda biz bilgilerinizi bakanlığa ilettik öyle olmasa sınava giremezdin diyor.benim konumumda hala bilgileriniz kontrol edilmektedir diyor.acaba yatıranların çoğu sınavda yüksek puan mı aldı. benim puanım 72
Arkadaşlar biz sadece burda bilgilendirmek için birşeyler yazıp paylaşıyoruz yani benim kayıtlı olduğum kurs dekontu yatırdıktan sonra bize getirin dediler bende götürdüm. Yani bazı arkadaşlar ne gerek var diye yazmışlar da onu ben bilemem kursunuz bilir. Sadece biz burda yardımcı olmak istiyoruz her durumu burda paylaşıyoruzki diğer arkadaşlara yol göstersin bu konuyu büyütmeye gerek yok sende dekontunu götürüp vermezsin olur biter.
Rica ederim Serkan Bey, büyük ihtimal cumaya kadar tanımlanır sizin bilgileleriniz bankaya, sonrasında kursu arar sorarsınız ne yapmanız hakkında sizi yönlendirirler. Herkes için hayırlısı olsun..paylaşımın için teşekkürler daha bankaya para yatırmadım yatırınca kursu arayıp soracağım gerekiyorsa veririz
Rica ederim Serkan Bey, büyük ihtimal cumaya kadar tanımlanır sizin bilgileleriniz bankaya, sonrasında kursu arar sorarsınız ne yapmanız hakkında sizi yönlendirirler. Herkes için hayırlısı olsun..
Aykut bey benim TC numaram da 117 ile basliyor ancak hala belgeler incelenmektedir diyor. Aldigim not 85 ve izmirde aldim egitimi. Anliyacagimiz ne harf sirasina gore, ne TC no'ya gore, ne alinan nota gore ne de sehirlere gore.. Herhangi bir degerlendirme sirasi yok yani.. Mecbur bekleyecegiz. Kursumu aradim, bu kadar gec kalinmasinin sebebinin bircok egitim firmasinin sahte evrak duzenlemesinden dolayi denetlendigi, titiz bir calisma yurutuldugu soylendi. Csgb'nin duyurularinda zaten boyle bir aciklama olmasi gerek. Ne yapalim, beklemekten baska yapabilecegimiz hicbir sey yok ne yazik ki..Acaba TC kimlik numaralarimizin sirasina gore mi inceleme islemi yapiliyor.Benim TC 477 ile basliyor parayi yatirabilenlerin TC kac acaba
Yok Taner Bey ben Karadeniz Teknik Akademi de eğitim aldım...Baris hocam trabzon isg demi kursa gittiniz
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.