- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (C)
belge ücreti yatırıldıktan sonra yapılması gereken neler var?dekontu kursamı vereceğiz
Serkancan bey, dekontu kursa vermek zorundasınız kurs size dilekçe hazırlamış durumda dilekçe imzalayacaksınız belgeyi hangi kurstan hangi tarihte aldığınızı sınavdan kaç puan aldığınızı güncel iletişim bilgilerini ekleyip imzalayacaksınız ve bunlar Bakanlığa postalanacak. Kursların hepsi gözetim altında denetleme altında yani dekontla bir işiniz yok vermek zorundasınız yoksa belge melge alamaz aynı zamanda İSG KATİP'e giremezsiniz,saygılar.bunu neden yaptınız anlamadım
Benim eğitim kurumu kapandı. Benim ne yapmam gerekiyor bi bilginiz varmı. Bu arada hala zıraat a bildirilmemiş bilgilerim. Bunun yüzünden yaklasşık bir aylık iş birikti elime. Ataması bana yapılacak firmaları başkalarına atadılar şimdi ortalama 55 firmayı tek tek benim üzerim alacağım. Bunla kalsa yine iyi bir sürü sıkıntı oluştu bu yüzden.Serkancan bey, dekontu kursa vermek zorundasınız kurs size dilekçe hazırlamış durumda dilekçe imzalayacaksınız belgeyi hangi kurstan hangi tarihte aldığınızı sınavdan kaç puan aldığınızı güncel iletişim bilgilerini ekleyip imzalayacaksınız ve bunlar Bakanlığa postalanacak. Kursların hepsi gözetim altında denetleme altında yani dekontla bir işiniz yok vermek zorundasınız yoksa belge melge alamaz aynı zamanda İSG KATİP'e giremezsiniz,saygılar.
Bilal bey, bu konuyla ilgili büyük sıkıntılar var. Belge alamayabilir, ücretiniz geçerli olamayabilir falan yani sıkıntılı bir durum. Bir çok kurum kepenk kapatmış durumda çünkü onlar tüccarlık yapıyorlardı, gerçekten insan sağlığını güvenliğini düşündükleri yoktu. Hakkınızda ne olacağınızı inanın devletin kendi de bilmiyor umarım gittiğiniz kurum işini serefi ve namusuyla yapmıştırBenim eğitim kurumu kapandı. Benim ne yapmam gerekiyor bi bilginiz varmı. Bu arada hala zıraat a bildirilmemiş bilgilerim. Bunun yüzünden yaklasşık bir aylık iş birikti elime. Ataması bana yapılacak firmaları başkalarına atadılar şimdi ortalama 55 firmayı tek tek benim üzerim alacağım. Bunla kalsa yine iyi bir sürü sıkıntı oluştu bu yüzden.
Eğitim kurumunun sahibini tanıyorum bir sıkıntı çıkarsa halledeceğini düşünüyorum. B sınıfı bir arkadaş diyor ki ben c yi alırken dekont verdim b Yi alırken dekont vermedim. Sistem değişti diyorBilal bey, bu konuyla ilgili büyük sıkıntılar var. Belge alamayabilir, ücretiniz geçerli olamayabilir falan yani sıkıntılı bir durum. Bir çok kurum kepenk kapatmış durumda çünkü onlar tüccarlık yapıyorlardı, gerçekten insan sağlığını güvenliğini düşündükleri yoktu. Hakkınızda ne olacağınızı inanın devletin kendi de bilmiyor umarım gittiğiniz kurum işini serefi ve namusuyla yapmıştır
sınav puanıyla ilgili olduğunu zannetmiyorum. benim puanım 82 , ben de daha sertifika ücretini yatıramadım ,benim de eğitim kurumum kapandı (Kocaeli) umarım bir sorun çıkmaz . Hak şerleri hayr eyler, zannetme ki gayr eyler,Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.isg katipte sınv sorgula bölümünde hala bilgileriniz kontrol edilmektedir yazıyor ve kursa geçen sene istanbulda gitmiştim .şimdi kurs kapandı ankara başka şubesi var kursu aradığımda biz bilgilerinizi bakanlığa ilettik öyle olmasa sınava giremezdin diyor.benim konumumda hala bilgileriniz kontrol edilmektedir diyor.acaba yatıranların çoğu sınavda yüksek puan mı aldı. benim puanım 72
benim durumda aynı evraklar incelenmektedir diyorisg katipte sınv sorgula bölümünde hala bilgileriniz kontrol edilmektedir yazıyor ve kursa geçen sene istanbulda gitmiştim .şimdi kurs kapandı ankara başka şubesi var kursu aradığımda biz bilgilerinizi bakanlığa ilettik öyle olmasa sınava giremezdin diyor.benim konumumda hala bilgileriniz kontrol edilmektedir diyor.acaba yatıranların çoğu sınavda yüksek puan mı aldı. benim puanım 72
Bende de halen aynı yazı çıkıyor, puanla alakalı olduğunu sanmıyorum. Zaten neye göre verdikleri henüz belli değil. Çok büyük saçmalık ve eşitsizlik söz konusu.isg katipte sınv sorgula bölümünde hala bilgileriniz kontrol edilmektedir yazıyor ve kursa geçen sene istanbulda gitmiştim .şimdi kurs kapandı ankara başka şubesi var kursu aradığımda biz bilgilerinizi bakanlığa ilettik öyle olmasa sınava giremezdin diyor.benim konumumda hala bilgileriniz kontrol edilmektedir diyor.acaba yatıranların çoğu sınavda yüksek puan mı aldı. benim puanım 72
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.