- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
MADDE 16 – 20/6/2012 tarihli ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun geçici 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan “1/1/2020 tarihine kadar” ve “1/1/2019 tarihine kadar” ibareleri “38 inci maddenin birinci fıkrasının (a) bendinin (1) numaralı alt bendinde yer alan yürürlük tarihine kadar” şeklinde değiştirilmiştir.
ama değdi 
öncelikle hayırlı olsun hepimize bugünden itibaren sanırım bir çok C sınıfı uzman meslektaşım iş başı yapmıştır diye umut ediyorum. Yasanın tekrar gündeme gelmesi mağduriyetin giderilmesi açısından emek gösteren çaba sarfeden bütün herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Sürekli yasanın ertelenmesi tabiki bir çözüm yolu değil. Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşması, saygın meslekler arasına girmesi, çalışanlar ve işverenler tarafından ciddiye alınması gerektiğinin bilincindeyiz ve bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bundan sonra birlik olarak neler değiştirebiliriz, iş güvenliğini hangi iyi bir seviyeye taşıyabiliriz bunu tartışmalıyız.