Arkadaşım, ben konuştuğum zaman olumsuz konuştu diyorlar, bana yükleniyorlar ama ben sadece doğru bilginin peşindeyim. Ben de şimdi aradım 170'i konuyu anlattım ve şu an bu konuyla ilgili bakanlıkta bir çalışma olduğunu, derdimizi anlatan bir dilekçe yazıp bakanlığa yollamamızı istediğinizi söylemişsiniz bir arkadaşıma dedim ve bana söylediğini aynen aktarıyorum: "Arkadaşınız aradığında konuşma esnasında bu tür isteklerinizi ve şikayetlerinizi bakanlığa bildirebilirsiniz diye bir konuşma geçmiş olabilir ancak şu an bakanlıkta çalışma olduğuna dair bir bilgi yok elimizde, biz size geri dönüş yapıp ya da siz aradığınızda bakanlığa dilekçe yazın demiyoruz. Bakanlık bir çalışma yapıyorsa bunun bilgisi bize gelmez ancak resmi bir duyuru yaparsa bunu aktarırız vatandaşlara" dedi. emin olmak için tekrar sordum, yani şu an bir çalışma yok mu dedim? net bir şekilde bunu biz bilemeyiz, bakanlık bilir dedi.
Tamam mücadele edelim ama insanların belki de elinde olan tek şey umutlarıdır bu nedenle lütfen kesin bilgi paylaşalım. Siz bakanlığa devamlı yazmamız için bizi teşvik etmek adına böyle bir şey söylemiş olabilirsiniz, anlıyorum ama bu tür nedenlerle insanlar büyük hayaller kuruyor sonra da üzülüyoruz.