- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (B)
Konu neden ısrarla başka yere çekiliyor anlamıyorum. C sınıfı uzmanların hizmet vereceği portföyün büyük çoğunluğu YASA İLE ileri tarihe ertelendi. C sınıfı uzmanların 1,5 yıl boyunca hizmet verebileceği firma sayısı çok az. Bu insanlar bu süreyi işsiz geçirecek ve B'ye geçiş için gerekli tecrübe yılını tamamlayamamış olacaklar.
Yani konunun yeteri kadar B sınıfı uzman olması ile alakası yok. Konunun "C sınıfı uzmanlar zaten tehlikeliye bakamayacaktı" ile de alakası yok. Konu şu ki bakanlık bize dedi ki siz az tehlikeli yerlere bakacaksınız. Biz de tamam dedik ve belge aldık ancak bizim bakacağımız firmaların zorunluluğunu DEVLET ÖTELEDİ yani olay bizim dışımızda gerçekleşti.
Daha açık nasıl yazılır bilmiyorum.
Yani konunun yeteri kadar B sınıfı uzman olması ile alakası yok. Konunun "C sınıfı uzmanlar zaten tehlikeliye bakamayacaktı" ile de alakası yok. Konu şu ki bakanlık bize dedi ki siz az tehlikeli yerlere bakacaksınız. Biz de tamam dedik ve belge aldık ancak bizim bakacağımız firmaların zorunluluğunu DEVLET ÖTELEDİ yani olay bizim dışımızda gerçekleşti.
Daha açık nasıl yazılır bilmiyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: