- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Kesinlikle iş kazası değildir ...aynen iş kazasıdır.
Kesinlikle iş kazası değildir ...aynen iş kazasıdır.
risk değerlendirme yapmak...OHSAS 18001'in temel felsefesi hangisidir?
A)İSG mevzuatına göre ihtiyaçaları belirtmek
B)Risk değerlendirmesi yapmak
C)İş güvenliği ve işçi sağlığının sağlanması
D)Verimliliği artırmak
cevap B diyor şıklarda ... ???? C olmayacak mı
a şıkkı olmalıaşagıdakilerden hangisi depremle ilgili acil durum planı kapsamında düzenleme yaparken göz önünde bulundurulacak
hususlardan değildir?
A)Sigortacınızdan deprem sigortası ve prim indirimi yöntemlerini öğrenmek
B)Asma tavanlara ek korkuluk ilave etmek
C)İşletmede deprem anında düşmesi, devrilmesi ,kırılması muhtemel eşyaları tespit etmek
D)bir bina inşa ederken veya onarırken 2eylül 1997 ve 23098 sayılı resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe giren 'afet bölgelerinde yapılacak yapılar haakında yönetmelik' hükümlerini yerine getirmek
yorumlarınızı bekliyorum.
Bir korkulukta aşağıdakilerden hangileri bulunmalıdır?
I Bir tırabzan
II Orta seviyesinde Bir ara korkuluk
III Tabanında eteklik
70. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü’ne göre, 600 işçi çalışan bir işyerinde en az kaç çıkış yeri bulunmalıdır?
A) 1 B) 2C) 3 D) 4
arkadaşlar bu soruyla ilgili mevzuat nedir
cvp 2 değil 3 olmalısoruda yazmış ya İSG Tüzüğü
cvp 2 değil 3 olmalı
B sikkiTermal konfor asagıdakilerden hangisi ile ifade edilir?
A)ortamın fiziki şartları
B)ortamın sıcaklığı
C)ortamdaki kkd
D)ortam hijyeni
saçma bi soru ancak görüşünüzü almak istedim
bu ne biçim iş ya gerçekten
İSİGT 500 den fazla işçi çalıstıran yerlerde en az 2 cıkıs kapısı diyor
Binaların yangından korunma. yönetmeliğine göre de ; 500 den fazlası en az 3 cıkıs kapısı 1000 de de 4 diyor
benim anlamadıgım tüzüğe göre hazırlanmıs yönetmeliklerde farklı farklı rakamlar neden mevcut . sonucta asıl olan tüzük ve biz neden bunları yok tüzüğe göre yok yönetmeliğe göre ezberlemek zorundayız?? ne saçma bi iş ya valla
cok dogru tespit bende 3demistmbu ne biçim iş ya gerçekten
İSİGT 500 den fazla işçi çalıstıran yerlerde en az 2 cıkıs kapısı diyor
Binaların yangından korunma. yönetmeliğine göre de ; 500 den fazlası en az 3 cıkıs kapısı 1000 de de 4 diyor
benim anlamadıgım tüzüğe göre hazırlanmıs yönetmeliklerde farklı farklı rakamlar neden mevcut . sonucta asıl olan tüzük ve biz neden bunları yok tüzüğe göre yok yönetmeliğe göre ezberlemek zorundayız?? ne saçma bi iş ya valla
sorunun gelişine bağlı, eğer soru tüzüğe göre diyorsa cevap ona göre, Binaların yangından korunma. yönetmeliğine göre derse cevap ona göre ama bence artık böyle sorular kalmayacak. Asıl olan güvenlikse ben sayıya değil de alana (m2) bakarım. O işyerinde belki 4 tane işçi (garson) var veya 14, ama orda da 600 tane insan (müşteri) var nolacak?
CEVAP: CAşağıdakilerden hangisi kesikli çalışan kaldırma makinelerinden biridir?
a. Elavatörler
b. Çekme elemanlı taşıyıcılar
c. Krenler
d. Vidalı konveyörler
cvp ???
CEVAP: C
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.