Nurdan DAHİ
Banned
- Meslek
- Uzman (C)
cevap abu sorunun cevabı neymiş peki?
cevap abu sorunun cevabı neymiş peki?
CVP B AMA ... D SIKKI KAFA KARIŞTIRDI ZATEN HÜSEYİN BEY SİZİN PAYLAŞIMDA DA GÜVENLİK İLE MADDE YOKbu sorunun cevabı neymiş peki?
CVP B AMA ... D SIKKI KAFA KARIŞTIRDI ZATEN HÜSEYİN BEY SİZİN PAYLAŞIMDA DA GÜVENLİK İLE MADDE YOK
istemişler ancak sonra vazgeçmişler yine öncekinde olduğu gibi akademisyenlerden oluşan bir grup hazırlayacakdoğru duymuşsunuz. eğitim kurumlarından soru istemişler sayın murkiv5555
ne altı ayda bir?6 ayda bir
gaz yangınlarında önce yanıcı maddeyi ortadan kaldırmak gerekir. Vana vs keserekÖnce oksijeni kesmek gerekir. Yani cevap a şıkkı.
Benim notlarımda; ölümlü kazada 7500 gün , sürekli işgöremezlikte 75 gün diye geçiyor. Burda her ikisi içinde 7500 gün demiş. Öyle ise 75 gün nerde hesaba katılacak??? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bir de kaza ağırlık oranıyla ilgili bir örnekte paylaşır mısınız?
a. I inci, II inci ve III üncü Risk Gruplarında yer alan ve 500 ve daha fazla işçi çalıştırılan işyerlerinde her 500 işçi için tam gün çalışacak bir işyeri hemşiresi veya sağlık memuru görevlendirilir.
b. IV üncü ve V inci Risk Gruplarında yer alan ve 350 ve daha fazla işçi çalıştırılan işyerlerinde her 350 işçi için tam gün çalışacak bir işyeri hemşiresi veya sağlık memuru görevlendirilir.
tehlike gruplarına göre 350 ve 500 işçi çalıştırılan işyerlerinde görevlendirilmiyorlar mı? yani yanlış olan a değil mi Sayın Err.
peki bu sorunun doğru cavabı nedir?risk grupları listesi tebliği yürürlükten kaldırıldı, bunlar eski bilgiler
hayır her iki durumda da 7500 alınıyor
24 Aralık A kitapçığı soru 23
Aşağıdakilerden hangisi risk yönetiminde alınacak kararlardan birisi değildir?
a)Kabul b)Devretme c)Kaçınma d)Basitleştirme
cevap
evet burada 75 gün görünüyor fakat bu saçma karışık belirsiz sınav bilgileri için bize verilen çasgem in kitabını baz alıyorum, bilemiyorum...Sayın Seko, aşağıdaki linkte 75 gün alınmış ama???? Benim eğitim notlarımda da 75 gün. Napcaz şimdi.
http://www.tisk.org.tr/yayinlar.asp?sbj=ic&id=1427
peki bu sorunun doğru cavabı nedir?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.